Кое јадење (и пиење) не можете да го поднесете?

• Креатор на темата Креатор на темата janicka
  • Време на започнување Време на започнување
Морска храна и пиперки. А за пиење... хм... све пијам.

Pacha , Jadenje vo koe ima Boranija , Ligavi Zivotno(skolki oktopoti neznam ti so), pijanje BOZA(BLAK)

Неможам да поднесам леќа незнам зошто...а да и варена зелка...едноставно не ги сакам тие јадења..а од пиење се ми е ОК ! :wink:

..дома коај спрема баба ми пача..бегам..не седим дома..хмм не можем д аго јадем..а уште помалку мирисот..мрзим онакви манџе со бубрези ред др ствари..аууу...грозно...а пиење..хммм ракија...нејќум:wink:

Не можам да пијам : Бело вино, шампањско и кисела вода.

А од јадењаваа ... хмммммммммм ... што знам не ми текнува моментално, но има нешто ќе се најде ... :pos:

Јас неможам да поднесам кисела вода и риби

Пача неможам да поднесам, секако и боранија, леќа и грашок :icon_bigg

Пача како и сите други неможам да поднесам , леќа , зелка , граф... и плус некои меса сеа да не ги набројувам ме мрзи...
Ама како би отишоле сеа у 7мицааааа лелееееееееееееееееееееееее

Хмммм... па неам голема листа на јадења што не ги јадам освен ПАЧА што не можам да поднесам :nenene:

Не јадам манџи и не сакам многу мешање на храна. Од пијалоци не сум по алкохолот.

Jas ne jadam toa paca i leka od mandzite, i svinsko jagnesko od mesata,mesen narazak jok a od pienje nemozam da smislam boza

јадење - пача, ајвар, пинџур, љутеница...
пиење - боза, сок од домат... :toe:

За добра свиња нема лоша помија :)

Пача, зелка, мед,јагнешко месо,леќа- НИКАКО!!!!!!!!!!!!!!! не пијам боза и млеко со кајмак.....бљак.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom