Кое јадење (и пиење) не можете да го поднесете?

• Креатор на темата Креатор на темата janicka
  • Време на започнување Време на започнување
Sandra напиша:
ja nemom da jadam nishto sho ida od voda.. rakoj kraba ribi ova ona.. Mislam mozam onaka da kasnam riba nekogash ali ne od sho sakam.. nego od sho moram ! :)
Можеби не си ја пробала вистинската риба до сега? И мене ми беа одвратни рибите до пред некоја година. Пастрмка во уста неможев да ставам! После „се опамети“ мајка ми, па почна да купува и други видови, да ги спрема на различни начини...

Не ми текнува како се викаше, ама има една риба што воопшто нема вкус на риба. Башка „нема ни коски“, односно - не пречат...

Acid напиша:
Sandra напиша:
ja nemom da jadam nishto sho ida od voda.. rakoj kraba ribi ova ona.. Mislam mozam onaka da kasnam riba nekogash ali ne od sho sakam.. nego od sho moram ! :)
Можеби не си ја пробала вистинската риба до сега? И мене ми беа одвратни рибите до пред некоја година. Пастрмка во уста неможев да ставам! После „се опамети“ мајка ми, па почна да купува и други видови, да ги спрема на различни начини...

Не ми текнува како се викаше, ама има една риба што воопшто нема вкус на риба. Башка „нема ни коски“, односно - не пречат...

Ako vakvo neshto ima, bi go probalo :) Ali ti da mi go sredish jadenjevo .. da vidam isto kako gotvish :D

StenmarC напиша:
ragazza напиша:
Paca ( Piftija) mie najgrozno posle kolbasi kremanadli boranija sarma so lozorov list bljak , leka ima mnogu raboti ama ovie od pogadnite se :)

Уште еден лош збор за сармата од лозов лист и те убиФ :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ќе те казнам да јадеш само пача цела недела :P :P :P :P

mi se pridrzuva na zakanite... .
bolje neshto od sarma od lozov list, e samo sarma od lozov list so kiselo mleko :)

-----
paca, dzigeri, mozoci, dzimirinki i takvi raboti ne se ni osuduvam da probam.

Ko mala jadev kotek da jadam jagneshko, uste kako ne proba majka mi da go spremi (te mlado specijalno kupeno za kreleto, te so vino, te so zacini) ne bre do den denes ko ke vlezam v kukji i ke go osetam mirisot, begam podaleku.
Nishto so vkus i miris na rak, crabs, crab cakes i ostali crab stvari ostavam na drugi so zadovolstvo.
Pastrma - ednash probav i nikad vise.
Kozjo mleko, kozjo sirenje, se kozjo....

I mnogu shto drugo ....

Acid напиша:
OBDN напиша:
-----
paca, dzigeri, mozoci, dzimirinki i takvi raboti ne se ni osuduvam da probam.
Џмиринките може да поминат некако, ама останативе работи се... :pov:

Ај за пача и да сфатам некако - ете пифтиеста, мрда, па има лук... Ама мозок и џигерче не знам како можете да прескокнете!!!

бљак! мозок и пача одвраатно!!!
Јас имам повратено од мозок! Дефинитивно погадно нешто од тоа нема! :pov:

The`bItCh напиша:
бљак! мозок и пача одвраатно!!!
Јас имам повратено од мозок! Дефинитивно погадно нешто од тоа нема! :pov:
јагнешки мозок - онака посолен, па лесно похован - е закон!!! Неверојатен деликатес!

А џигерчиња со шприцер... мх,мх,мх...

хм..

абе дека сум вегетаријанец на месо не ни можам да помислам одма ми се гади, а пача пак не ни погледнувам тоа за мене е нешто најлошо!!!!
а од пијење ми се гади од оноа мексикансконо кафе , а пак обожавам јапонски и кинески чаеви особено јапонски зелен чај!!!

Nikogas do sega vo zivotov ne sum jadela pacha i nema ni da jadam.Grozno mi izgleda i kopa na luk,brrr...
Inaku ne jadam morski specijaliteti,zabi,zmii i ostanati vlekaci. Koga ke gi zamislam kako izgledaat,creva mi se digaat,bljak!

џигер, мозок, пача, око, јазик, чкембе чорба, :pov: :pov: :pov:

Вчера јадев пача ми се згади се!
Како желе се тресе и е толку грозно!

Од спанаќ, боранија и леќа ми се гади кога ќе помислам, а ми се повраќа кога ќе помирисам или видам.
Џигер, мозок не јадам, невкусни ми се.

gOJDO напиша:
Од спанаќ, боранија и леќа ми се гади кога ќе помислам, а ми се повраќа кога ќе помирисам или видам.
Џигер, мозок не јадам, невкусни ми се.
Seto ova i zelka plus

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom