Кое јадење (и пиење) не можете да го поднесете?

• Креатор на темата Креатор на темата janicka
  • Време на започнување Време на започнување
Тиква,мед,слатко,мармалад,торти,тулумби,баклави,модри патлиџани,пача и боза

Мартини од 600 ден. Најсрање е. Ги жалим парите :'(

Значи најгадно јадење кое од увек сум го мразел е СПАНАЌ.Второ е ТУРЛИТАВА ,трето е Боранија,четврто е АЛВА(јес да ова е благо али го мрзам).А од пиење нема нешто повеќе што мрзам од БОЗА!Иначе највеке за јадење сакам поховани шницли со пржени компирчиња и поховани лигњи и сколки.Од пиење ПИВООООО ФТВ!!!!!!!!!!!!!!

Иам пишано на темава некаде претходно, а сеа да додадам..
Значи од јадење мразам риба, печурки, домати, диња, морска храна и она..внатрешни органи енд стаф..
Од пиење.. мразам бело вино.

И така..

Од јадење не поднесувам мед,а од пиење швепс.

Мартини од 600 ден. Најсрање е. Ги жалим парите :'(
:icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: ?? мартини бјанко мислиш?! ако е црвено тогаш ок, си се заебал:smir:

он топик: од јадења најмногу мразам зелка манџа бљааак! а имам проблем шо мама многу си го сакат и си прајт еднаш месечно, ама благовремено ме известуват да се мафнам од дома то време, зш и од самиот мирис ми се гадииит:pov:

од јадења боранија неможам да јадам...од пиење мартини имам пиено 1-2 пати и не ми се допадна ич вкусот..

Пача, леќа, а од пијачки узо - фуј, бљак, погрдо нешто во живот не сум пробал нити сакам да видам веќе, имам ептен гадно искуство така да отпаѓа од секаква комбинација

Бурек со спањак -- АУУУФФ .....
од пиењето оваа во слаткарниците БОЗАТА не ја бидува ич .... пОЗзз

јас не пијам млеко, само чоколадно ))..иначе не јадам маслинки и мајонез, манџи-никакви не јадам

Јадење: Пача,бурек на 70 степени,мрсни гнасни мекици,риба и друго не ми текнува.
Пиење: Боза БЉАААААААААК!Варено млеко неможам да поднесам fiksna:

Јадење: Пача,бурек на 70 степени,мрсни гнасни мекици,риба и друго не ми текнува.
Пиење: Боза БЉАААААААААК!Варено млеко неможам да поднесам fiksna:

Исто и јас!
А од јадење манџа компир, пача, чварки :pov:

Јадење: Пица бурек
Пиење: Шток

Пиење : Боза
Јадење: Mајонез,Сенф, ..............Блјак............. ај позззз....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom