Кое јадење (и пиење) не можете да го поднесете?

• Креатор на темата Креатор на темата janicka
  • Време на започнување Време на започнување
било какво месо, мајонез, кечап, печурки, кромид, лук....
многу. подобро да кажам што јадам :pos2:

Ne mozam da podnesam luk, kromid, pras i se od takov vid. Drugo sto ne podnesuvam palenta (ona edno zolto so beli tocki, vo gradinka ni go serviraa), polzavi isto, a mislam deka bi mozel da povratam ako probam pivtija ili pacha seedno...

Киселина и мајонез.

Od jadenja mnogu se nemozam da nabrojam se i da mislam cela vecer a od pialok neznam ali pivo ne obozavam mnogu a boza ednas probav i poveke ne

Не можам да поднесам узо. Никогаш не сум се начукал од него, ама едноставно самиот мирис ми е одвратен (башка шо е гејладски пијалак:nenene:)

Од јадења, иако многу сакам месо, не можам да поднесам неисчистено месо, со врзно ткиво или со кожичка. Не можам да поднесам храна од типот не леќа, грав, боранија и сл, иако знам дека е многу здрава и хранлива, па никогаш не ја одбивам кога е на домашно мени, попрво би ја изел со сила, одколку да ја одбијам.

boranija i shtavelj kako sto ne mozam da podnesam...

Швепс и џигер. :pov:

не пијам ракија во ниеден случај, а храна што не ја сакам е манџи во кои плива се и сешто, пачи, чкембе, внатрешни органи(ууууфффф), ретко јадам грозје, многу ми е благо, а не сакам ни леќа.

Сега сфаќам....дека нема нешто што нејадам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom