Кое годишно време?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Кое годишно време ви прави да се чувствувате најубаво?

• Вкупно гласачи
    660
Уф лето! Парк, пиво, друштво, женски! Одмор! Мераци!

Пролет бре брат. Се позеленува, времето таман за пикник, почнува народот осетно да се размрдува.
И летото е супер, само што организмот тешко ми функционира на горештини. Се што правам преку ден е чекам да се смрачи оти сонце одма у глава :jaj:. А башка у кочан зима сум роден, а и плус од Гевгелија сум. Закон! :vozbud:

Си гласав јас за зима...
убаво ми е и мене кога е жешко, ама алергична сум на инсекти(пчели и оси особено), па така во зима сум си раат... а и сакам да шетам кога врне снегче...
супер е... романтика....

Само Летоо друго нишоо:) затоа шо можам да се шетам по планини со Мотокросот

Зима!
Надвор снег,студ,ветришта,а ти уживаш дома покрај огнот.

Дефинитивно лето, топлото можем да го поднесем за разлика од ладното време.

Омилено годишно време ми е летото секако:)Слобода, одмор, шетање, спорт...ммм едвај чекам:)

Лето најубаво годишно време.
како прво не одиш на школо, на распуст си.
Како второ секојден на базент.

Лето........дефинитивно

Станеш во 2 саат .....го ладиш до 7...... идеш на фудбал во маало до 9 .........искачаш накај парк во 10........дома 2-3.... и секој ден истото :drk:

ЛЕТО!!!!
Живот...Ни школо, ни обврски, спиеш до поручек, легнуваш у 5, 6 наутро, шетање и.т.н.......и.т.н....

Летото е најубаво... немаш обврски и едноставно уживаш....

Есен.Често врне,а некогаш и грее сонце..лисјата паѓаат,жолти улици,со вирчиња од дождот..голи гранки на дрвата со по 2-3 листови-обожавам!
времето е одлично!Ни многу топло,ни ладно.Супер за носење дуксери-ги обожавам!Не се потиш,не се смрзнуваш...
Во школо како на почеток не се учи многу,а ако се учи не ми е мачно поле убавиот летен омор..се гледаме со друштвото..
Сакам кога е есен,особено месец Октомври:)

Пролет=)))
Романтично е..ептен...признајте си:)))

Пролер,најубаво.Ни топло ни ладно.Цутат дрвјата,се позеленува,птиците се враќаат...xD
ПРОЛЕТ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom