Кое годишно време?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Кое годишно време ви прави да се чувствувате најубаво?

• Вкупно гласачи
    660
хаха... секогаш го сакам она кое иде следно, .. па од тука произлага дека ги сакам сите (: хихихии
сеа моментално сум IN LOVE WITH SPRING ии така, едвај чекам да дојде..

причини билион:
ем ги гледам сите во школо ем е топличкоо
а не е онака топло, ако излезеш надвор од 12 до 4 да се стопиш, пријатно е.
плуус, надвор е прекрасно и пошо си на школо го цениш слободното време, МНОГУ повеќе.
има и голема промена, од исушени дрвца до прекрасно зеленило
и бла бла бла (:

inana <3 spring :pipi:

Дефинитивно пролет.Најубаво годишно време (за мене) бидејки се е смирено,не е ниту пекол жешко ниту коска ладно,сите растенија расцветуваат...:)

Blaster1 се согласувам...Во лето иако има распуст е многу жешко..А пак во зима е многу ладно..Во пролет си е таман времето..:helou:

Лето лето лето лето лето и само ЛЕТО, едвај чекам да дојде ЛЕТО ми се плаче за ЛЕТО!!:vozbud:

Definitivno leto.
Prvo i osnovno nema skolo (oy yeaaa)
Posle rodenden mi e (xaxa).
Dalje, ideme na odmor, izlagame sekoj den, toplo vreme, ccel den na kompjuter....ma sto ne:D

LETO ROCKS!=)

Нормално лето.. Сакааам летооо едвај чекам да дојде :смајлишосакалето:

ЛЕТОООООООООООО
Па има ли нешто поубаво, цело време или базент или скиташ по град, школо немаш, абе едноставно го живееш животот.

Пролет дефинитивно.:pipi:
Најубаво е надвор тогаш,се е зеленко,сите цвеќенца почнуваат да цветаат...мераци ! :)
Времето е најпријатно,ни ти е топло,ни ти е ладно,златна средина.:toe:
И лето сакам ама само затоа што конечно нема школо послем цела напорна година,си уживаш дома по цели денови.:)

Пролет дефинитивно.:pipi:
Најубаво е надвор тогаш,се е зеленко,сите цвеќенца почнуваат да цветаат...мераци ! :)
Времето е најпријатно,ни ти е топло,ни ти е ладно,златна средина.:toe:
И лето сакам ама само затоа што конечно нема школо послем цела напорна година,си уживаш дома по цели денови.:)

Така си е.Со мерак си ги минувам пролетните денови.Времето е најпријатно, ко створено за шетање во природа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom