Кое е вашето хоби ?

Читање некоја книга и рекреативно џогинг и велосипедизам
:)

Почнав да читам еден стрип, а судејќи по богатата база што ја има сајтот - ќе си ги затепам на велико. Јбг од секогаш сум бил слаб на супер херои, ама да ми кажуваше некој дека и до стрипови ќе стигнам трчајќи по нив .. У пм ќе го однесев :icon_lol:! Интересна работа било ова (најново #ЗаПрвПат), се хукнуваш за трен. Исто како за ТВ сериите. :icon_mrgr:

Нека. Хоби си немав отворено од основно, кога бев луд по албуми со самолепливи сликички ..

Штом во библиотека веќе почнале да ми чуваат книги по мој вкус без да им речам, вероватно претерувам со читање книги. o_O

Немам точно определено хоби обожавам животни поготово големи раси на кучиња ако имам некогаш повеке пари професионално одгледување на кучиња ке ми биде генерално хоби иначе обожавам природа и уметности цртањето ми е онака рекреативно хоби за одмарање мозок и има уште еден тип на хоби што го обожавам а многу малку сум се пробал таму изработување на секакви минијатурности.

Јас сум Марко Тасевски од Скопје и се занимавам со цртање, повеќе цртежи на мојата страница
> > > > https://www.facebook.com/TasevskiART
10448784_372662909575816_2130244667557820281_n.jpg

Хоби ми е да се занимавам со електроника, а понекогаш знам и да направам некој експеримент од областа на хемијата или да читам литература поврзана со физиката или електрониката.

Jас сум Станислав. Занесувам се со туѓи jазици (претежно словенските), патовања по различните градове (претежно по малите градове), фотографиjа, стари квадратни автомобили, мотоцикли и се' необично :)

Jас сум Станислав. Занесувам се со туѓи jазици (претежно словенските), патовања по различните градове (претежно по малите градове), фотографиjа, стари квадратни автомобили, мотоцикли и се' необично :)
Добредојде
мило ми е што некој сака да учи македонски :)
ако сакаш мали градови и ако некогаш доаѓаш во Македонија
посети го моето родно место
http://www.exploringmacedonia.com/struga.nspx
најубавото мало градче на светот :)

od se po nestoo :D :D Tuka nekoj e za kosarka na vremevo da praime ?

Добредојде
мило ми е што некој сака да учи македонски :)
ако сакаш мали градови и ако некогаш доаѓаш во Македонија
посети го моето родно место
http://www.exploringmacedonia.com/struga.nspx
најубавото мало градче на светот :)

Надеам се дека ќе го совладам македонскиот. Не е баш сложен :)
Погледав во Википедиjа. Струга е мошне занимљив град(от) за мене. А покраj него е такуѓере и Охрид. Исто така занимљив град.

mestovo vo koe ziveeme,ne primoruva da si najdeme nekakvo hobi,poshto nema rabota ... moeto hobi e genetika na ptici... i ne mozam da svatam kako moze nekoj, osven rabotnite obvrski da ne najde nekoj izduven ventil, (hobi) koe dodeka e posveten cas,dva ili kolku shto mu saka dushata da se relaksira ,opushti ili zamara!

Пијам Саравита и терам точак:D
Велосипедизам.

Имам голем интерес за психологија и астрономија, свирам на клавијатури и возам ролерки :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom