М
Мартин`
Гостин
ако мислиш дека ке видиш девојки во стегнати хеланки и бибидоли се лажиш...![]()
Види на што одма помислува

Инаку хоби ми е трчање (џогирање) и кладилница.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако мислиш дека ке видиш девојки во стегнати хеланки и бибидоли се лажиш...![]()
тоа е првата мисла на машките кога ке се спомнат тие работиВиди на што одма помислува
Инаку хоби ми е трчање (џогирање) и кладилница.
ако е машкото гејтоа е првата мисла на машките кога ке се спомнат тие работи![]()
од кога тоа хип хопот го играат само педери?ако е машкото геј![]()
па ти цитираше таму горе која е првата мисла на машките јас те прашав каква е мислата ако е гејод кога тоа хип хопот го играат само педери?![]()
Се мислеше на жени стегнати во хеланкипа ти цитираше таму горе која е првата мисла на машките јас те прашав каква е мислата ако е геј![]()
ако мислиш дека ке видиш девојки во стегнати хеланки и бибидоли се лажиш...
а пред да започниш со часови потребно е да поминиш низ неколку фази.. т.е. тестови кои ке го покажат твојот стил, ритам и синхронизираност и способност
хип хопот се состои од неколку правци помеѓу кои streetdance и breakdance кои ние ги изучуваме... па пред да си сто посто сигурен дека сакаш да ни се придружиш изгледај неколку видеа на јутуб за овие правци па после дај го конечниот одговор![]()
а ја мислев на робин худСе мислеше на жени стегнати во хеланки![]()
Прекрасно хоби си имал.Моето е да се рече цртањето.Моето хоби е правење на слагалици и урамување на истите и нормално читање на стрипови.
Фала фала,секој со своетоПрекрасно хоби си имал.Моето е да се рече цртањето.![]()