Кое е вашето хоби ?

Мене да ви кажам хоби ми е да медитирам тоа го правам веќе повеќе месеци и можам да издржам со часови така тоа ми е еден вид релаксација знам дека ви е глупо ама ете:toe:

Нај интересно ми е да го заебавам брат ми.. но .. .. компјутероф не го напуштам.. :)

Моето Хоби е собирање на стари монети и банкноти - нумизматика имам 12 години знам дека сум мал но го обожавам тоа ако сакате да ми ги видите монетите и банкнотите одете на Face book Боби Спиркоски одете во фотографии и ке ги видете па ако ви се наоѓа некоја стара монета или банкнота можете да ми ја подарите

Никакво хоби немам веќе бајаги време. Кога бев помал (основно некаде) многу собирав албуми со сликички, тие на Панини што беа .. И од тогаш ништо.

Нешто ново од моето хоби изработка на Оригами

2124.jpg

193.jpg

DSC09697.JPG

DSC09615.JPG

2123.jpg

Како мал големо хоби ми беше собирање на сликички со коли особено од оние Турбо мастиките. Сега за жал веќе ги нема тие мастики кај нас па замре хобито а и пораснав додуше :D Сега свирењето на гитара и вежбањето веројатно ми се хобиа :)

--- надополнето ---

AceCaleb напиша:
Како мал големо хоби ми беше собирање на сликички со коли особено од оние Турбо мастиките. Сега за жал веќе ги нема тие мастики кај нас па замре хобито а и пораснав додуше :D Сега свирењето на гитара и вежбањето веројатно ми се хобиа :)

Да додадам само, ако има некој од тие сликичките од Турбо а не му требаат нека ми ги даде мене :))

@ognootporen: U serious? Ај изрезбај нешто и пиши му "Кајгана" на чело. Ако се стварно твои овие, те частам кило банани. :)

Пс. Од кај бе толку пари за банани? :toe:

@ognootporen: U serious? Ај изрезбај нешто и пиши му "Кајгана" на чело. Ако се стварно твои овие, те частам кило банани. :)

Пс. Од кај бе толку пари за банани? :toe:
Овие се од порано, сега се` поретко време за резба имам. Наредна прилика, ќе доставам слика (освен ако не заборавам поради старост)

Овие се од порано, сега се` поретко време за резба имам. Наредна прилика, ќе доставам слика (освен ако не заборавам поради старост)

Ако овие се стварно твое дело, секоја чест! Најхардкор хоби имаш.. Keep it up.
Btw, да напраиме договор за партнерство, да ти ги праќам комшииве од населба кај тебе сунет да праат, ќе се напуниме пари! :pos: :pos:

Да си гледам шпански серии,да преведувам песни на шпански.А во скоро време и ќе почнам во теретана да идам,па се надевам нема да ми стане обврска туку ќе ми биде 2 хоби:))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom