Кое е вашето хоби ?

Собирам убави состави, проза и поезија и цртам модели. Има и уште ама овие се најчесто :)

слушам музика највеќе love songs преку предавателот кој сам си го направив а со мене слуша и пола велес инаку јас сум од велес позз до сите.

Хм... читање, читање, читање... и пак читање... :)

16307648_500.jpg

Дефинитивно ова ^

Играње фудбал, чачкање на компјутер и највеќе што сакам пукање со огнено оружје

Хоби? Имам повеќе, според времето и можностите,цртам со маслени бои,цвеќиња,гастрономија - нарочно работи со тесто, по малку пратам политика и настани во светот,табла,шах и сл.:smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir:

Мое хоби е работење и играње пред компјутер или пак да седиме надвор со другарите а да понекогаш се занимавам и со хакнувања мсн-а кантер- страјк сервери и слично доколку некој ме изнервира, само некако тешко ми оди дека јас не користам никакви програми и слично.

Имат доста ... обично сакам да фотографирам, пишам по некој текст или песна зависит од расположение, шетам и играм со кучето, играм кошарка, шетам во природа со друштвото или ојме на возење, глеам филмој, исто така сакам да прам торти и да готвам шо било, седам на PC и покрај msn, Face Book и слушање музика прам нешто и слично и уште мн мн мн други работи .... :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom