Кое е Вашето „црвено знаме“ (red flag)

• Креатор на темата Креатор на темата HEKOJ
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе го пријавам утре овој у крим техника.
Жими Господ. Баш убав материјал. Семејно насилство у најава.
Нагазна на грешна мина чичин.
да дое малце МВР и ЦСР да види како воспитуваш.
Ѝ фали ли нешто на малата ќе те стопам. Разбираш?
Ќе се силиш на некој ПОЈАК.
@Sladoledzija

Ќе го пријавам утре овој у крим техника.
Жими Господ. Баш убав материјал. Семејно насилство у најава.
Нагазна на грешна мина чичин.
да дое малце МВР и ЦСР да види како воспитуваш.
Ѝ фали ли нешто на малата ќе те стопам. Разбираш?
Ќе се силиш на некој ПОЈАК.
@Sladoledzija
:pos: malata zivee poubavo od ti sto si ziveela koga si bila mala.. sve ì e udovoleno i kupeno i setana kade sto ona i brat ì posakale..

се гледа. Џабе шетањето ако ти ПРОАЃА низ глава да ја утепаш поради нешто.
Татко ми сите пари шо ги има напраено ги има потрошено на мене, ЕДНАШ ОВА не го кажал.
Ти не си родител. Ти си болен психопат. Како оние шо ги читаме по весници.
Морбидно е што уопште си помислил на тоа.
Ама не се секирај. Од све иам скрин, има кој да се бави со ваквите ко тебе.
Све шо иам ќе превртам.
Ќе се спаси светот од насилници сакале вие или не. Живееш у 19ри век стари. Оди научи што е феминизам.

Pa nema da dojde do nasilstvo bidejki uste od mali noze se ucat decata.. ja bas korekten i zastitnicki odnos imam kon kerka mi, sekogas na nejzina strana zastsnuvam koga se rasprava i tepa so brat ì, duri i majka ì koga ja kara i i se dere, ona doagja kaj mene i znae dkea ima zastita.. Ama zatoa uste od mala, (5 god ima) ja nasocuvas i ì kazuvas koi se zenski raboti i deka ne moze da se meri so brat ì . Non stop i pomaga na majka ì vo kujnata, zaedno si pravat rucek, vecera, si muabetat i izrazuva zelba za gotvenje, pomaga pri cistenje, se vrtka okolu majka ì koja i e role model i konstantno e nasocena od majka ì koi se zenski raboti .. A so sinot drugo odnesuvanje, doagja so mene mi pomaga sve sto pravam, dali so perenje na kolata, dali pazarenje, dali frlanje gubre, kosenje treva itn itn.. znaci decata gi ucam tradicionalno koi se maski a koi zenski obvrski.. maskoto go ucam da ne zakaca devojcinja, da ne gi tepa, da gi brani sekogas ako nekoj gi napadne bez razlika dali e sestra mu ili nekoe devojce od klasot, a zena mi uvek i kazuva na kerka mi da gi slusas tato i bato i da ne im protivrecis..

Sam ke i presudam ako ne uspeam da ja napravam kerka mi tradocionalna zena domakinka.. Ako zabega po patot na feministkite i lgbt, tolku e ...
Ти живееш во погрешно време. Не постојат машки и женски работи. Секој треба да знае да чисти, готви и да се грижи за себе, тоа се основни животни вештини. И апсолутно ќерка ти може да се мери со брат и, јас не ја познавам но сум сигурна дека може да се мери со брат и, дури и да биде десет пати подобра од него. Најголеми прегратки за твојата ќерка и за жена ти. Поздрав

@Macka12345 слобода на говор и размислување...

Тоа "у најава" можеш да си окачиш о репу (што би рекле србите).
Крим-техника не ја добиваш секако :pos:
(не е ова CSI Miami)

ЦСР можат само две кафиња да му испијат, а на позорникарот да му го изгубиш времето..

Btw @StoleD touch down bro :D
Може да си праите Бајрам на умот до утре.
зависи колку ти е јака врската друже.
Немој да го браниш.
Срамота е.
Овој е болесник исто како Владе. Ова е за на посматрање.
Ја не се откажувам. Вие мажите мислите многу јаки бе.
Све ќе тепате ќе ставате у ред.
Махалај малце ало.
За насилство врз жени и деца сум гадна.
Какви дечки има овде свака част. Ама и такви људски одрони има. Голи Оток им е малце.
У Алкатраз би ги стрпала.
Ќе Ѝ ПРЕСУДЕЛ он ако била ФЕМИНИСТКА.
Ќе видиме кому ќе предудиш

Може да си праите Бајрам на умот до утре.
зависи колку ти е јака врската друже.
Немој да го браниш.
Срамота е.
Овој е болесник исто како Владе. Ова е за на посматрање.
Ја не се откажувам. Вие мажите мислите многу јаки бе.
Све ќе тепате ќе ставате у ред.
Махалај малце ало.
За насилство врз жени и деца сум гадна.
Какви дечки има овде свака част. Ама и такви људски одрони има. Голи Оток им е малце.
У Алкатраз би ги стрпала.
Ќе Ѝ ПРЕСУДЕЛ он ако била ФЕМИНИСТКА.
Ќе видиме кому ќе предудиш
Normalno deka ke ì presudam... Ja brisam od nasledstvo i neka ide kaj saka, otpisana e od mene.. ti da ne mislese ke ja ubijam?

Збориш за традиционални вредности, а едвај чекаш да прцнеш нешто. Макар и на шала.
Традиционален маШ после работа ЦЕПЕ ДРВА, не шлапатара по форуми ко жена.
Јасно?
IMG_3840.jpeg
Автоматски споено мислење:

Normalno deka ke ì presudam... Ja brisam od nasledstvo i neka ide kaj saka, otpisana e od mene.. ti da ne mislese ke ja ubijam?
Ќе кажеш ти на стручни лица тоа.
Мене више не ми се правдај.

Збориш за традиционални вредности, а едвај чекаш да прцнеш нешто. Макар и на шала.
Традиционален маШ после работа ЦЕПЕ ДРВА, не шлапатара по форуми ко жена.
Јасно?
Прегледај го приврзокот 456595

Ќе кажеш ти на стручни лица тоа.
Мене више не ми се правдај.
:icon_lol: slobodno neka dojde koj saka i koga saka

Искрено, може и услуга ќе и направиш.
Slobodno neka misli taka, neka bide slobodna od mene.. samo taka ke gi izgubi i brat ì i majka ì i cela moja familija i familijata od zena mi..

Slobodno neka misli taka, neka bide slobodna od mene.. samo taka ke gi izgubi i brat ì i majka ì i cela moja familija i familijata od zena mi..
Сладолед остави ги жениве.
Размисли сам пред да донесеш некоја погрешна одлука. За родено женско дете збориш не за некого од улица. Не биди безмилосен.

Бајрам на умот си направивте..
Сам си кажа Сладолед дека му е миленица и "татина ќеркичка"!

Мачка филмови сними...

И нормално дека има право да ја воспитува во конзервативен дух ако така сака како родител!

Мене татко ми секогаш ми велел: “Јас тебе ќерко за десет синови не би те сменил.” И искрено, тоа е најубавото нешто што сум го слушнала во животот.

Се надевам дека ни глуми лудило со тоа што го пишува, затоа што татковците се најубавото нешто на планетава. Они имаат посебен начин да те прават да се чувствуваш сакано, сигурно и посебно.

Cheers to all the cool dads out there.

Бајрам на умот си направивте..
Сам си кажа Сладолед дека му е миленица и "татина ќеркичка"!

Мачка филмови сними...

И нормално дека има право да ја воспитува во конзервативен дух ако така сака како родител!
Тоа секако ама не со насилство да реагира на нејзините " погрешни " одлуки.

сите од СЕЛО Долно Дупени.
У 1885 живееш.
Господ да чува од такви ко тебе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom