Ti Vlade od Erekovci da ne si isselen?Deka nemas sestra, zato.
Ti e gajle.
Da imase druga prikazna ke bese![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ti Vlade od Erekovci da ne si isselen?Deka nemas sestra, zato.
Ti e gajle.
Da imase druga prikazna ke bese![]()
Rotino.Ti Vlade od Erekovci da ne si isselen?
Seha se izbruka.Rotino.
I ne sum isselen.
Oti kakvi se vo Erekovci.
Кој те праша бе друже? Не те светам со ласер. Се глеа колку ти е ,,лоша" сликата. После месец ипол уште ја памтиш. Толку си видел чипка ти. Сад и никад више.Da, ama toa Ti. Mene @Macka12345 karakterno me opisa ko rodena sestra da mi e.
I ko sme kaj to, da mi bese rodena sestra znajs koga ke klaese sliki so cipki na internet ?
Kosata vrace ke i ja daev![]()
у живо да ми го направиш муабетов сакам, на следна собиранка. У очи.Prvo ne bese od na plaza. Drugo ko ke se mazi, ako ne mu preci na maz mu ako saka tasma gola neka se slika. Drugo prezime, druga familija, tie neka mu ja mislat, ama duri zivej pod ovoj krov i nosi nase prezime ,nema da dozvolam da mi ja srami familijata so eksplicitni fotografii.
Dobro koj del ne go sfati od
I to pazi od so ja sakam i i mislam dobro. Nema da dozvolam da ja gledaat kako seksualen predmet koj se vrednuva samo radi fizicka ubavina. Ako toa znaci deka ke treba od vreme na vreme da i ja vlepam edna vospitna, taka neka bidi. Ke mi zablagodari pokasno, ko se osozrej i ko ke najdi nekoj koj ke ja ceni karakterno, a ne deka fizicki e picketina. Sekako ko ke se mazi, nazad nema, taka da bolje spreciti nego leciti. Kurvi kolku sakas ima. Ti ako imas sestra, bi dozvolil nemoralno odnesuvanje od nejzina strana, so prst da ja pokazvat ?
P.s ne znam dali mackava ima brat, ali ako ima ,kaj mu se ocite. So mu e nego rabota osven da mu ja pazi cesta na sestra mu.
Macka ne ti sum brat jas. So e do mene uste odma mozis ko od majka rodena da postiras sliki. I jas bi igral taka ako nemam drugi atributi za pokazvanjeКој те праша бе друже? Не те светам со ласер. Се глеа колку ти е ,,лоша" сликата. После месец ипол уште ја памтиш. Толку си видел чипка ти. Сад и никад више.
Автоматски споено мислење:
у живо да ми го направиш муабетов сакам, на следна собиранка. У очи.
Pffffу живо да ми го направиш муабетов сакам, на следна собиранка. У очи.
Слободно напрај ми гоMacka ne ti sum brat jas. So e do mene uste odma mozis ko od majka rodena da postiras sliki. I jas bi igral taka ako nemam drugi atributi za pokazvanje
Автоматски споено мислење:
Pffff
Nema nikoj da ì rece nisto bidejki kerka mi nema da bide feministka i ke si znae kade ì e mestoto.. i jas i zena mi ja vospituvame i ponatamu ke ja vospituvame da bide domakinka i da go pocituva mazot.. Dokolku primetam deka stanuva feministka, jas samiot ke ì ja oderam kozata, nema ni da dojde do situacija nekoj da ì kaze ili napravi na nea...Не зборам за тоа. Зборам за тојот однос, бон тон и култура кон жените.
Убаво ти пишаа погоре , пази имаш деца, ќерка.
Замисли некој истово да и го каже или пише на неа. Нема да го одереш жив ?
Со насилство ништо не се решава, можеш само контра ефект да предизвикаш но ти си знаеш.Nema nikoj da ì rece nisto bidejki kerka mi nema da bide feministka i ke si znae kade ì e mestoto.. i jas i zena mi ja vospituvame i ponatamu ke ja vospituvame da bide domakinka i da go pocituva mazot.. Dokolku primetam deka stanuva feministka, jas samiot ke ì ja oderam kozata, nema ni da dojde do situacija nekoj da ì kaze ili napravi na nea...
Pa nema da dojde do nasilstvo bidejki uste od mali noze se ucat decata.. ja bas korekten i zastitnicki odnos imam kon kerka mi, sekogas na nejzina strana zastsnuvam koga se rasprava i tepa so brat ì, duri i majka ì koga ja kara i i se dere, ona doagja kaj mene i znae dkea ima zastita.. Ama zatoa uste od mala, (5 god ima) ja nasocuvas i ì kazuvas koi se zenski raboti i deka ne moze da se meri so brat ì . Non stop i pomaga na majka ì vo kujnata, zaedno si pravat rucek, vecera, si muabetat i izrazuva zelba za gotvenje, pomaga pri cistenje, se vrtka okolu majka ì koja i e role model i konstantno e nasocena od majka ì koi se zenski raboti .. A so sinot drugo odnesuvanje, doagja so mene mi pomaga sve sto pravam, dali so perenje na kolata, dali pazarenje, dali frlanje gubre, kosenje treva itn itn.. znaci decata gi ucam tradicionalno koi se maski a koi zenski obvrski.. maskoto go ucam da ne zakaca devojcinja, da ne gi tepa, da gi brani sekogas ako nekoj gi napadne bez razlika dali e sestra mu ili nekoe devojce od klasot, a zena mi uvek i kazuva na kerka mi da gi slusas tato i bato i da ne im protivrecis..Со насилство ништо не се решава, можеш само контра ефект да предизвикаш но ти си знаеш.
Се тоа супер, но зошто некоја да се силува или убие ако е неистомисленичка ?Pa nema da dojde do nasilstvo bidejki uste od mali noze se ucat decata.. ja bas korekten i zastitnicki odnos imam kon kerka mi, sekogas na nejzina strana zastsnuvam koga se rasprava i tepa so brat ì, duri i majka ì koga ja kara i i se dere, ona doagja kaj mene i znae dkea ima zastita.. Ama zatoa uste od mala, (5 god ima) ja nasocuvas i ì kazuvas koi se zenski raboti i deka ne moze da se meri so brat ì . Non stop i pomaga na majka ì vo kujnata, zaedno si pravat rucek, vecera, si muabetat i izrazuva zelba za gotvenje, pomaga pri cistenje, se vrtka okolu majka ì koja i e role model i konstantno e nasocena od majka ì koi se zenski raboti .. A so sinot drugo odnesuvanje, doagja so mene mi pomaga sve sto pravam, dali so perenje na kolata, dali pazarenje, dali frlanje gubre, kosenje treva itn itn.. znaci decata gi ucam tradicionalno koi se maski a koi zenski obvrski.. maskoto go ucam da ne zakaca devojcinja, da ne gi tepa, da gi brani sekogas ako nekoj gi napadne bez razlika dali e sestra mu ili nekoe devojce od klasot, a zena mi uvek i kazuva na kerka mi da gi slusas tato i bato i da ne im protivrecis..
Sam ke i presudam ako ne uspeam da ja napravam kerka mi tradocionalna zena domakinka.. Ako zabega po patot na feministkite i lgbt, tolku e ...
Nema razgovor ako saka da sledi umobolni raboti ko lgbti i feminizam..Се тоа супер, но зошто некоја да се силува или убие ако е неистомисленичка ?
Многу е талибанско размислувањето.
Тогаш треба пак да се седне и да се разговара.
Да си ми татко со муабетов ќе напраев да се каеш шо си ме напраил.Nema nikoj da ì rece nisto bidejki kerka mi nema da bide feministka i ke si znae kade ì e mestoto.. i jas i zena mi ja vospituvame i ponatamu ke ja vospituvame da bide domakinka i da go pocituva mazot.. Dokolku primetam deka stanuva feministka, jas samiot ke ì ja oderam kozata, nema ni da dojde do situacija nekoj da ì kaze ili napravi na nea...
Немој вака името Божјо залудно да го спомнуваш, а уште помалку во клетва!Да си ми татко со муабетов ќе напраев да се каеш шо си ме напраил.
Дај Боже да те разочара.
По женско се враќа шо колнете.