Кое чувство е подобро - кога сакаш или кога те сакаат?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
најсупер е кога ги има двете!но доколку морам да се одлучам би избрал да сакам и засекогаш да сакам!убаво е чуството да сакаш некого!

Pa koga bi gi analizirale oddelno, ni ednoto ni drugoto ne se dobri... da sakas, a da ne te sakaat - a i da te sakaat, a da ne sakas, e isto kako da odgovaras bez da te prasaat... A koga se ljubovta e zaemna, togas sme ispolneti i srekni... I najubavo e koga istovremeno sakas i te sakaat za vozvrat!

невозвратената љубов боли....
затоа би избрал повеќе да ме сакаат.
и така никогаш не сум сакал.
којзнае, можеби некогаш...

Najubava opcija koga se dvete vo edno,no sepak podobro mi e da sakam nekogo,ne deka bi mi se slosilo i da me sakaat,megutoa poubavo se osekam koga sakam jas,mrazam da me sakaat,a da nemozam da vozvratam,me boli mene koga povreduvam jas...

Убаво е да бидеш сакан,но уште поубаво е кога сакаш.А најубаво е кога љубовта е обострана.:pipi:

Тешко е да сакаш а да не те сакаат.
Уште потешко е да те сакаат а да не ги сакаш.
Најубаво е да се сакаат и двајцата. Тие работи секогаш одат така во пар. Се наполнуваат, се надоврзуваат една со друга.:wub:

so ogled na toa so ne sum sakal vistinski uste, poveke sakam da sakam, zaso koa nekoja ke mi rece te sakam, mi ide loso cuvstvo vo stomakot poradi obvrski, itn itn.
a najmnogu sakam vrska bez obvrska

Најубаво е кога љубовта е обострана.Нема ништо поубаво од тоа да бидеш сакан и да сакаш.

Јас сакам да сакам.Најубаво се чувствувам кога сум заљубена.Се осеќам празно ако не сакам никој.

najubavo e koga i dvajcata se sakate,zato sto za LJUBOV se potrebni 2-ca ( ali sekoj znae deka sepak najubavo se custvuva koga znae deka e premnogu sakan ) :pos:

Najubavo i najpredizvikuvacki e da sakas i da ne zalis sto sakas i da ne mislis dal toj taa ke te saka toa e ljubov se drugo e panadjur odnosno sueta

Сигурно кога те сакаат е поубаво чуство...на крајот сепак луѓето во глобала се себични суштества...но за мене е убаво и чуството и кога ти сакаш,се чуствуваш некако исполнет...штознам...

Се разбира взаемно е подобро , но кога гледаме оделно секој сака да е сакан, што повеќе те сакаат то поубаво се чувствуваш. :)

Двете работи се важни, ама мислам дека е подобро да бидеш сакан. Ај сега ми се вртат голем број причини во глава зошто мислам така, ама ме мрзи да пишувам:)

Да сакаш, џабе ти е, ако не те сакаат.

............

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom