Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се согласувам... да, но сепак да си вљубен можи да е болно за тебе...Да се биде вљубен е НАГРАДА, тоа чувство е реткост на вистински начин, без предрасуди и со искреност, а да се биде сакан е ПРИВИЛЕГИЈА.
Најубавото е да се биде НАГРАДЕН и ПРИВИЛЕГИРАН.)
Gee. Љубов, награда и привилегија ги склопи во една реченица.Да се биде вљубен е НАГРАДА, тоа чувство е реткост на вистински начин, без предрасуди и со искреност, а да се биде сакан е ПРИВИЛЕГИЈА.
Најубавото е да се биде НАГРАДЕН и ПРИВИЛЕГИРАН.)
Koga sakash definitivno.
Koga te sakaat mozhe i da nemash nikakvo chustvo vo tebe.
Koga sakash e druga prikazna. Pochnuvash... t.e. me mrzi sea da objasnuvam, ne se dolovue momentot so zborovi.
Ne se sporeduva chustvoto koga sakash i (ne)chustvoto koga nekoj te saka.
Zashto ima uopshte diskusija? ^.-
Еве хипотетички да земеме ти сакаш некого,премногу.Он не ти обрнува ни трошка внимание,го гушиш,не ти крева на телефон,те ремети пред друштво,се мува со некои полоши од тебе итн. Доаѓаш дома цела уплакана и што велиш?
а) Супер барем го сакам
б) Што малер ќе бев јас што ова ми се случи, сакам во миг да прекинам да сакам
в) Би сакала некој да ме гушне и да ми покаже љубов
Been there, done that.
Nikad ne sum se otkazhala i nikad nema da se otkazham.
Da, mozhebi nekogash ke zaboravam na nego i ke zasakam nekoj drug, ama nikad nema da prestanam da go sakam nego, a ushte pomalku da pochnam da go mrazam.
Da, boli ponekogash, no boli samo zatoashto ochekuvam da mi se vrati.
Ljubov e koa ljubish bez uslov. Koristoljubie e koga chekash da ti se vrati.
Vo tvojata situacija, bi sakala da mozham da prostam i ushte povekje da ljubam ^^
Не те сака драга моја не те сака,светот да се преврти нема да те засака и што правиме? Чекаме? Одиме со глава во ѕид? Или молкум се повлекуваме и бараме човек што ќе ни возврати? Гледаш пак идеме до точка-некој нас да не љуби.Љубов е кога љубиш без услов.Глупост е кога чекаш да се врати.
Освен ако не сме дел од некоја сапуница.Колку убаво звучи вака напишано „ bi sakala da mozham da prostam i ushte povekje da ljubam“ но зарем навистина е такаНе те сака драга моја не те сака,светот да се преврти нема да те засака и што правиме? Чекаме? Одиме со глава во ѕид? Или молкум се повлекуваме и бараме човек што ќе ни возврати? Гледаш пак идеме до точка-некој нас да не љуби.
Во темава двете страни се крајност,ниту едната ниту другата не носи среќа. Но кога веќе ги компарираме да ги отвориме картите и да видиме кое зло е поголемо.
(не дека не си во право,само разговараме)