КОДОШИЛНИЦА

• Креатор на темата Креатор на темата Dee_Jay
  • Време на започнување Време на започнување
Џену ми ја украде девојката што пробувам да ја фатам три години!
Мх, лезбејчиште едно плаво! :ne_zboram

:tapp::tapp: Жими се,ова ме инспирираше:)
Значи да не го аплоадирав јас видеото ќе немаше инспирација :icon_lol:
:oftopic: луѓе дајте ја некој драмата никако да најдам асолен торент од неа :nesum:

Зависи колку многу ја сакаш... Ја имам некаде низ компјутер, можам да ја аплоадирам некаде и да ти дадам линк... Само ме интересира колку многу ја сакаш. Јас ја обожавам :icon_lol:

Значи да не го аплоадирав јас видеото ќе немаше инспирација :icon_lol:

Зависи колку многу ја сакаш... Ја имам некаде низ компјутер, можам да ја аплоадирам некаде и да ти дадам линк... Само ме интересира колку многу ја сакаш. Јас ја обожавам :icon_lol:

Ѓооооооооооорѓијааа од кааааааааааааааај си :pos: :pos: :pos: :pos:

Nastavnikot do osnovno po matematika se zaklucuvaa so nastavnickata po fizicko vo kabinetite i neznam sto pravea :toe: vazno matea nesto

денеска бев на суд, ги накодошив З и М за напад врз Т и за тоа ќе си добијат казна затвор од 6 месеци до 5 години:wink:

п.с. судијата ми рече за лажно сведочење со добива казна затвор и затоа се си кажав како што беше, а М и З си признаа и се извинија на оштетениот:toe:

Стварно, може некој што ја има да ја стави целата драма на интернет?Јас ја немам гледано, а викате добра била:)

Стварно, може некој што ја има да ја стави целата драма на интернет?Јас ја немам гледано, а викате добра била:)

е да го ставам цел неможам ама имаш 2-3 дела од по 10 мин на јутуб
еве ти торент па симни ги го...обавезно:vozbud:
:pos2::pos2::pos2:цепки се посебно Јеремие:pos2: а и Миќа е има свој моменти

еден со мене е скрши вратата нашкола... ќе го кажиме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom