Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама разликата е во тоа што доколку пробаш коцка еднаш нема ништо да ти биде, а ако пробаш хероин си си го уништил цел живот. Организмот неможе да ти бара коцка, а дрога? Па дрогата е најлошо нешто.
Вака брат,коцкање на пример ти е ок ствар ако знаеш кога и како да се коцкаш,зависен да станеш од коцка и сите пари да ти одат на тоа треба да си ептен идиот.Еве паметен дечко. Браво. Ваква младина ни е потребна.
Вака брат,коцкање на пример ти е ок ствар ако знаеш кога и како да се коцкаш,зависен да станеш од коцка и сите пари да ти одат на тоа треба да си ептен идиот.
Вака брат,коцкање на пример ти е ок ствар ако знаеш кога и како да се коцкаш,зависен да станеш од коцка и сите пари да ти одат на тоа треба да си ептен идиот.
А дрога брат ти е широк поим и е многу дискутабилна тема,ако мислевте за хероин само онда да треба да си ептен глуп да го правиш.
И јас така мислев и се зафркнав. Еве ме сега рмбам Америка и не смеам да се вратам да не ме отепа некој.
Знам на што се мисли...но има голема разлика од наркотик до наркотик.На форумов најчесто кога ќе се спомне дрога се мисли наркотици.
Што е полошо според вас, коцкање или дрога?
Зошто е полошо едното од другото?
Кои се последиците?
Од што е потешко да се откажеш?
ЌЕ ВЕ МОЛАМ БЕЗ ТРОЛАЊЕ И ОФ-ТОПИК МИСЛЕЊА........
Знам на што се мисли...но има голема разлика од наркотик до наркотик.
Mногу јасно дека се знае што е наркотик но се разликува наркотик до наркотик.Еј немој жити се со хаге митови... се знае што се наркотици. И законски и медицински е дефинирано.