Koлку од вас имаат профил на Facebook?

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
:pipi: ми ту...ама се искомерцијализира и фејсбук....Хи5 стана

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
ја иам али ради една игра Пет Сосајати мислам се викаше... не ми се смејте ако згрешив, не ми текиња сеа... :kesa:

Член од
22 ноември 2008
Мислења
596
Поени од реакции
99
јас немам ама еве штом толку било интересно сега ќе си отворам да видам што е толку забавно таму, п аќе пишам впечатоци :):helou:

Член од
28 јануари 2009
Мислења
49
Поени од реакции
4
imam profil ama stranata ne mi e nesto mnogy interesna milion testovi pa tie aplikaciite se dosadni, myspace poveke go koristam

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Се Join-ав, само за да се зачленам во Кајгана групата :)

Only*ME

Kaлимеро... :/
Член од
2 август 2008
Мислења
249
Поени од реакции
4
ја иам али ради една игра Пет Сосајати мислам се викаше... не ми се смејте ако згрешив, не ми текиња сеа... :kesa:
Исто и јас го користам ова fboв само заради таа игра:pos2:

Б

Бат Елохим

Гостин
Исто и јас го користам ова fboв само заради таа игра:pos2:
хихихих мене миленичето Лете ми се вика :) многу си го сакам и си го играм... малце ми се усмрдело и муви му се вртат ама нема везе... мое си е!!! :tv:

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
неам на фејсбук ама имам на хи5 ми викаја да отворам и ај отцорив па ги аднав тие шо ги знам и не е чепнат од тогаш не сум по такви работи

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Јас имам два, ми го украдоа едниот па сега не можам да влезам во него со мојот e-mail :pos::pos::pos:.Па сега пробувам сам на себеси да си станам пријател ама некако не ми успева.

`Jomero

Jomi =)
Член од
26 февруари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
8
Имам ама не го користам ме мрзи да аплоадирам слики..здраво5 појќе го користам некако

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
го напраив пред недела дена...незнам зашто...безвеза е :) не ни влагам на него...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Направив колку да манијачам професоришта и да ги гледам пијани по кафани. Инаку не го ни отворам, некако џабе губење време ми е тоа.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Јас имам али мн слабо го користам некако без врска ми е и + што и да направиш сите ти гледаат. Да не може човек на раат да изеде гомна на некој :)

Kajgana Shop

На врв Bottom