Кловнови

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
хаха....леле сликава е лудницаа...мене па да ви кажам баш и не ми се интересни тоа кловновите....само се глупираат а некој на тоа се смеее ...:toe:..ТАПААА

хаха....леле сликава е лудницаа...мене па да ви кажам баш и не ми се интересни тоа кловновите....само се глупираат а некој на тоа се смеее ...:toe:..ТАПААА

Stvarno interesno.
Vikas deka ti se interesni, a od druga strana deka se glupiraat i deka se tapa.

Мислам дека филмот "It" е крив за оваа колективна фобија од кловнови. :icon_lol:

Stvarno interesno.
баш и не ми се интересни тоа кловновите....само се глупираат а некој на тоа се смеее
Не и се баш интересни.:)
И стварно,не знам зошто има таква колективна фобија од кловнови.Нормално,и ја сум дел од неа,морбидни ми се и мене,ама не знам шо е изворот на сето тоа,бидејќи во суштина,кловновите би требало да бидат пример за нешто смешно и интересно...

Stvarno interesno.

не се свативме баш зборев за сликата на ЛЕТ 3 у смисла на соблечениов хуху а не затоа дека е кловн ...

ии сори Fabullous_178 сеа го видов неговиот коментар:helou:

Мислам дека филмот "It" е крив за оваа колективна фобија од кловнови. :icon_lol:

Јас па мислам дека овој симпатичен господин, филмски негативец е првиот кој направи фобија од овие, инаку прекрасни ликови. После тоа следеше Чаки, па други хорори со кловноидни асасини...

jack-nicholson_joker.jpg

Не дека се плашам од нив, туку глупави ми се некако.

Хаха ке најдам овчички за стрижење и ке стрижат. Добра пара се вади а не е неккја тешка работа, само треба дарба

Хаха ке најдам овчички за стрижење и ке стрижат. Добра пара се вади а не е неккја тешка работа, само треба дарба

Е зашто овчички?
Што треба сите да бидеме доктори, адвокати и бизнисмени?
Што има врска ако некој работи како кловн...и нормално дека сака пари да земе за својата работа...

Кловнови....
Нешто што највеќе го мразам и ич не можам да го гледам
Од каде да знам што човек се крие под таа маска
И да видам некаде кловн цело време го пцујам

Ја па не знам зошто ви се толку језиви,страшни.
Уопште не ги гледам на таков начин,не ми се страшни,ама па не ми се ни интересни,уопште.

Мразам кловнови. Жива досада се, никогаш не ми ни биле интересни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom