Кловнови

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
мене ми се тапа ама од тоа шо се тапа после подолго гледање како се глупираат пред толку луѓе едноставно ти стануваат по интересни и смешни

Уште од мала сум осеќала одбивнос и страв од нив...
Језиви ми се некако.

Искрено ќе си ги барам парите назад за грабежот гледајки ги простацине. Ни смешен ни ништо. Единствен кловн што ме насмеал не беше технички кловн туку имаше едно клипче чоек облечен како кловн и во њујорк на сите им се к*рчи и им вика фак ју или хевнт ју бин факд ап ин јор ес бај а клаун. Е тој чоек е ѕвер слободно нека дојде у циркус

Многу ми се језиви леле ау, поготово ко ке помислам на оние кловновите што излагаат од кутија такви окезени од уво до уво и се нишаат горе-доле бррр:vozbud:

clown.jpg

Clown.gif

Мразам кловновиииии!!!!!!!
Освен Down town clowny Brown
(Методмен и Редмен шоуто кој го има глеано)

Досаднисе, се едно нешто го прават многу пати понекогаш се интересни, понекогаш многу досадни тоа е

Кловновите комотно можам да ги класифицирам како хорор икони.
Саркастичари на смртта.
Мистична, имагинарна насмевка и лик кој останува врежан во психата на децата. Појава која преставува иницијатива за фобијата од кловнови која најчесто ги опседнува малите деца, а со стручно име наречена колорофобија.
Самата таа појава на бело и црвено на лицето, со чуден нос и уште почудна фризура е морбидна.

3404692_profile_mbox_background.jpg

Killer%20Clowns.jpg

мене лично ми се смешни...незнам зашто толку сте се уплашише...не јадат луѓе (ваљда)...

кога сум била мала сум ги сакала и ми биле интересни..сега нормално дека ми се глупави,,но добро,,тоа е нормално,сепак нивната работа е за со мали деца,,а ним им се интересни:vozbud:

Кога ќе ги видам , не знам зошто ама ми е страв...
Интересни се знам ама не знам зошто го чувствувам тоа кога ќе ги видам...

Што мислите за кловновите?Какво чувство ви причинуваат додека ги гледате?Дали ви се воопшто смешни нивните шеги и глупости?Искрено,имам фобија од кловнови.Знам дека претерувам можеби,ама секогаш ми било страв и сум се прашувала што се крие под таа насмеана исшарана маска...

Вистинските ги наоѓам како добар предмет на забава, иако, морам да признаам никогаш не сум била воодушевена од вадењето цветчиња од шапки, или асови од ракав, кога малку подобро ќе се размисли.

Додека, кловновите во метафоричката смисла на зборот, тие веќе се малку пострашни Андреа, вистина е, никогаш не можеш да знаеш што се крие зад маската.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom