Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Utre Fila treba da e fiks osnovniot hendikep -1.5 1.90
7 pobedi po red Harden i Embid se vo bomba forma Harden moze i na asistencii da se igra 9.5 ili 10.5 lokum 15+ ke napravi bozikna utakmica

Vecer Fila pobeda so osnovniot hendikep -4.5 1.90
8 pobedi po red, raste hemijata pomegju Harden i Embid i dvajcata igraat mnogu jako vo posledno vreme... ke gi zgazat na Washington

Samo Arsenal vcera me padna za 100k, mameto u picka.
Stavam 100-150 evra na double, i profitot go pukam na vakvi tiketi. Ke gi zakacam ednas pa posledno neka e.

Прегледај го приврзокот 360343
И мене ми е сон да ги закачам едно 2-3 илјади евра добивка, не дека ми требаат парите ама сакам да одам на шалтер и да им земам туфка пари.

И мене ми е сон да ги закачам едно 2-3 илјади евра добивка, не дека ми требаат парите ама сакам да одам на шалтер и да им земам туфка пари.

Тоа ми е и мене. Еве вчера ги повторив Челзи и Јунајтед 1-1 2+, за 3к добив 12. Сега 9те профит ќе ги пуцам пак на 10 квота тикет.

Vo vtoro poluvreme Barselona ke gi pregazat na Zaragoza.
Vo zivo ja imate hendikep -11.5 trpajte ke gi ubijat 20+ ke odi na kraj

Vo vtoro poluvreme Barselona ke gi pregazat na Zaragoza.
Vo zivo ja imate hendikep -11.5 trpajte ke gi ubijat 20+ ke odi na kraj
Во петок играат со Ѕвезда во Белград, внимавај можно е да не притискаат толку денес и да ротира повеќе Јасикевичиус.

Во петок играат со Ѕвезда во Белград, внимавај можно е да не притискаат толку денес и да ротира повеќе Јасикевичиус.

Brat utakmicava ke odi 20+ razlika na kraj.
Vo treta cetvrtina ke im napravat 10+ razlika

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom