Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Атланта у живо, 1.80.
Автоматски споено мислење:

Атланта у живо, 1.80.
Влезе некако ова, да ве прашам, знаете можда некоја проверена страница за играчи?

Последно уредено:
За утре Руд - Џокович тајбрејк да има, на бет е 2.20, веројатно у нашиве клаџи ќе се најде и поголем.

Не се коцкам више, така да нема ни 100 денари да пуштам, ако мислиш дека ќе ме увредиш со 5 евра си се заебал пошто сум пуштал и губел тикети по 1000 евра и не сум се нервирал, а и да сум се нервирал, нервозата ми била насочена према самиот себе пошто никој не ми бил крив што сум јас идиот. За твое добро се надевам дека не си ваков идиот и у приватен живот, не сум ти ја крив што не ти пројде Ембид.

Не се коцкам више, така да нема ни 100 денари да пуштам, ако мислиш дека ќе ме увредиш со 5 евра си се заебал пошто сум пуштал и губел тикети по 1000 евра и не сум се нервирал, а и да сум се нервирал, нервозата ми била насочена према самиот себе пошто никој не ми бил крив што сум јас идиот. За твое добро се надевам дека не си ваков идиот и у приватен живот, не сум ти ја крив што не ти пројде Ембид.

Super ako ne se kockas dobra odluka ti e toa, i jas da mozam ne bi se kockal.
Zasto mi prais maleri so Embid, vo zivo minus a ne go imas ni uplateno, navivas da padnam ebate malerot.
500 evra izgubiv a ti go nemas ni uplateno.

Super ako ne se kockas dobra odluka ti e toa, i jas da mozam ne bi se kockal.
Zasto mi prais maleri so Embid, vo zivo minus a ne go imas ni uplateno, navivas da padnam ebate malerot.
500 evra izgubiv a ti go nemas ni uplateno.
Ја го пишувам тоа што мислам дека ќе влезе, стварно не ми значи кој што има изиграно. У моментот изглеаше како преголема граница, и на крај така и испадна.

Ја го пишувам тоа што мислам дека ќе влезе, стварно не ми значи кој што има изиграно. У моментот изглеаше како преголема граница, и на крај така и испадна.

Cist maler i navivanje protiv mene.
Kako toa ti izgledala golema granicata zarem mislis Embid nemoze da stavi 11 poeni vo posledna cetvrtina posebno vo ovaa situacija koga od prvata petorka igra samo Taker a ostanatite trojca se odsutni ?
Pred nekoj den vo posledna cetvrtina im zacuka 25 na Juta.
Nikogas ne sum ti odel kontra na tvoite tipovi zatoa nemoj da si picka.

Морат да видам некој работи мада јасни ми се до негде и ако е ќе се играт на Данска веројатно. Утре ќе одлучам да видиме и квотата од прилика за комбинации каква ќе е. Не ја гледав во групата утакмицата ако ка најдам да ја изгледам појасни ќе се работите
Јас ја гледав таа во групата, Норвешка го одигра најслабиот меч на првенството, башка голманката ништо не одбрани. Мислам дека добива Норвешка денес, напукани се со самодоверба после газењето на Франција а и општо се најсилен тим во женскиот ракомет.

Cist maler i navivanje protiv mene.
Kako toa ti izgledala golema granicata zarem mislis Embid nemoze da stavi 11 poeni vo posledna cetvrtina posebno vo ovaa situacija koga od prvata petorka igra samo Taker a ostanatite trojca se odsutni ?
Pred nekoj den vo posledna cetvrtina im zacuka 25 na Juta.
Nikogas ne sum ti odel kontra na tvoite tipovi zatoa nemoj da si picka.
Кур ме боли што играш, а и кур ме боли ако некој ми игра контра. Ако е бољи типстер и има поише среќа, со здравје да си ги троши парите. Само не знам друже како играш на толкави пари, а главен фактор ти е што некој што не може никако да влијае ти праел "малер".

Бркам јас лото тикети, и на 91 коеф ми одговара ќе го пуштам за 1000 ден ама ако има некаде повеќе нормално ќе го уплатам таму. :)
Разгледај ја стратегијата од почеток на видеото до 0:30 :D

Кур ме боли што играш, а и кур ме боли ако некој ми игра контра. Ако е бољи типстер и има поише среќа, со здравје да си ги троши парите. Само не знам друже како играш на толкави пари, а главен фактор ти е што некој што не може никако да влијае ти праел "малер".
Да бе, сигурно тоа што некој игра обратно од него е причината што не може тип да погоди, а не тоа што појма нема и уплаќа еден куп пари на типови затоа што Х играч морало да земе 30+ шутеви.
Иако играњето обратно од него ти е добра стратегија да си во голем плус од типовите на Илз.

Да бе, сигурно тоа што некој игра обратно од него е причината што не може тип да погоди, а не тоа што појма нема и уплаќа еден куп пари на типови затоа што Х играч морало да земе 30+ шутеви.
Иако играњето обратно од него ти е добра стратегија да си во голем плус од типовите на Илз.
почнувам да го пратам на контратипови, дефинитивно во минус нема шанса на рамен влог

почнувам да го пратам на контратипови, дефинитивно во минус нема шанса на рамен влог
Ти гарантирам дека ќе си во плус на подолг период. Имаше период летото кога му тргна месец дена се му одеше од рака, ама јасно е дека со таква рулет стратегија можеш да имаш само моментален блесок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom