Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Sea eden google translate ke ti udram.

H2GR1t
Hendikep dvojka granica 1 tenis :D
Postoi tipov zaso taka moes da odigras 1 set da zeme domakinot i gostinot
Koga imas vo ponuda samo 0-2,2-0,2-1 i 1-2 vo niedne slucaj nemozes da odigras domakinot/gostinot da dobie set :D
E ova e ubavo strucno objasnuvanje.. fala ti

Сабонис 20.5+
Против пропаднат Детроит, прва опција во напад, вчера лоша партија со шут 7/20, и пак 21 даде. Блејк не може да го чува, зима шутеви многу, а и треба да повлече, мора да победи Индијана после подолго време.
Голема грешка си, Сабонис е три вечери по ред минус(-).

Untitled.png

Прегледај го приврзокот 283751
Коцкарска логика, не мења ништо ова

"Еј, три вечери по ред влага ____ ептен е у форма, пак ќе испадне истото, обавезно го уплаќам!"

а исто така и

"Еј, три вечери по ред влага ____, мора да смени кога и да е, не може цела сезона вака, обавезно го уплаќам"

Коцкарска логика, не мења ништо ова

"Еј, три вечери по ред влага ____ ептен е у форма, пак ќе испадне истото, обавезно го уплаќам!"

а исто така и

"Еј, три вечери по ред влага ____, мора да смени кога и да е, не може цела сезона вака, обавезно го уплаќам"
Го знам јас тоа убаво, само сакав да му кажам дека е грешка, дека не даде 21 синоќа. Далеку од тоа, Сабонис во последниот период ми беше омилен за играње плус(+).

Последно уредено:

Прегледај го приврзокот 283751
Да сум го превидел ова. Претходните две требаше да ги дополниш, 33 и 32 поени има :D .
Како и да е ништо не менува за мене ова во типот, со лоши проценти (35%) бил на граница.
Автоматски споено мислење:

Го знам јас тоа убаво, само сакав да му кажам дека е грешка, дека не даде 21 синоќа, далеку од тоа, Сабонис во последниот период ми беше омилен за играње плус(+).
Не е многу далеку 18 и 21.

За утре мислам имам локум само да се наспијам зш сум 2 сати спиен претходниве 2 дена дан пресметам неубо.

Ја гледав со Кирстеа веза немаше, неможе да погоди сервис и после 2 размени одма лупаше 2 метра у аут, како ја победи на Дејвис појма немам, ама од Кирстеа беше растурена а и како ќе ја тепа според тебе на Мертенс појма немам. :)
Не знам дали сигурно ќе ја тепа ама 3.50 на Бенчич е малце лудост. Го гледав цел меч против Кузњецова, одлично играше Белинда сем 3 4 гемови у втор сет. Мертенс игра рамни удари, исто како и Бенчич, само според мене Белинда тоа го прави подобро. Ненормално мења смер на топката и вади луди агли така да оваа квота вреди и те како на неа. Пребрза е подлогата а тоа секако и одговара на Белинда.

Киргиос-Тием прв сет плус 9.5 и тај брејк во меч

Убеден сум дека Ник нема премногу да се троши на ритерн и дека повеќе ќе се посвети на сервисот. У прв сет додека се двајцата свежи може и те како да се држат без брејкови, а квотата е околу 1.60.

За вечер гледам богата понуда на играчи.. Па може да споделите по некој тип, да склопиме тикет со 4-5 играчи на илjадарче :D

Ако добие Свјонтек денес на женскиот турнир ќе бидат 8 од 8 по коефициенти. Дури и @The King of Clay би можел да погоди. А да, и мртвата Хсиех со уште една победа. Инаку мртвата Хсиех има тело како гризинка и физичка сила на мравка, ама и покрај тоа што е мртва има неколку победи над топ 10 играчи, како онаа над Халеп во Вимблдон.

Ако добие Свјонтек денес на женскиот турнир ќе бидат 8 од 8 по коефициенти. Дури и @The King of Clay би можел да погоди. А да, и мртвата Хсиех со уште една победа. Инаку мртвата Хсиех има тело како гризинка и физичка сила на мравка, ама и покрај тоа што е мртва има неколку победи над топ 10 играчи, како онаа над Халеп во Вимблдон.
За малку ќе изгубеше од Сара Ерани, тогаш ќе беше добро да ти го поставам прашањето дали и Сара Ерани е уметник по тенис.
И да, можев, но не ги погодив, знаеш зошто? Затоа што не ги ни пишав.
Доволно е 3 твои мислења да бидат цитирани од стариот профил на тема кладење, па многу лесно ќе се потсетиме за каков експерт станува збор, само што никого не го засегаат твоите експертизи.

Малку оф топик, ама многу ме интересира.
Бидејќи ме спомнуваш, а веќе сум на местото, нели си Ајнштајн ниво на интелигенција (барем во споредба со мене), би сакал да те прашам дали ако некој во реален живот ти рече "не сакаме да те видиме веќе тука, имаш забрана да влезеш во овој ресторан поради тие и тие X причини". Дали ти после извесен период ќе пробаш со "променет" идентитет да одиш повторно во тој ресторан?

Малку оф топик, ама многу ме интересира.
Бидејќи ме спомнуваш, а веќе сум на местото, нели си Ајнштајн ниво на интелигенција (барем во споредба со мене), би сакал да те прашам дали ако некој во реален живот ти рече "не сакаме да те видиме веќе тука, имаш забрана да влезеш во овој ресторан поради тие и тие X причини". Дали ти после извесен период ќе пробаш со "променет" идентитет да одиш повторно во тој ресторан?

Зависи кој ќе ми каже, зошто и во чие име. Генерално не трпам некој да ми кажува што да правам и каде да одам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom