Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
T. Hardaway Jr 17,5+ 1,90
Играт против Хјустон вечер, Харден се враќа доека Лука е знак прашање. И двете екипи играт брза кошарка и имат голема ефикасност. Хјустон на позицијата на Тим дозволува 27-29 поена просек и е меѓу последните екипи у лигата. Досега е половичен на оваа граница, ама 2 од тиа 3 утакмици беа против добри дефазивни екипи. Ланската сезона у 3те утакмици против Хјустон имал 23 поена просек.

J. Butler 18,5- 1,90
Џими уште се маче со повреда која гу здоби на Крисмас деј против Пеликанс. Претходната утакмица против Далас имаше само 2 поена без ниеден шут погоден од поле. Вечер играт против Оклахома и за нега најверојатно ќе биде задужен Дорт кој е одличен у одбрана. Тоа га покажа уште у плејофо кд над Харден играше одлична одбрана. И статистика га покажува тоа, Оклахома е една од најдобрите екипи при чување на позицијата на Џими.

D. Fox 22,5+ 1,90
Играт против ГС на кои им е бек ту бек утакмица. Ултра офанзивни екипи, со брзи напади, ногу шутови и ногу поени. Фокс постанува лидер на тимо и без дилема е прва опција у нападо. Од друга страна ГС гу има една од најслабите одбрани на позицијата на Фокс, највише заради Кари кој е слаб дефанзивец. Фокс половичен на ваа граница, со тоа шо два пати завршувал на 21 и 22 поена.

Последно уредено:
Za vecer odigrano...

Butler -
Objasni eden clen pogore da ne dolzam...

Robinson +
Mizerijava imase 1 trojka od 10 obidi i samo 5 poena prethodnata utakmica.. denes granica 11,5 so toa sto veruvam ke dae 4 trojki.. ima meka raka, ama minatata sve sto sutna promasi..

Curry +
Sakramento nema dobra odbrana, dvete ekipi se ran end gan..

@SK-92 druze ima li kaj ovie yoni cashout opcija pred mec? nezz zosto namesto od bonusot mi zema od depositot, i sega probab cash out vika nekoj problem momentalno

@SK-92 druze ima li kaj ovie yoni cashout opcija pred mec? nezz zosto namesto od bonusot mi zema od depositot, i sega probab cash out vika nekoj problem momentalno

Не работам ја за нив, ви кажав, они превземаат услуги од нас и тоа е се. Не знам се за јонибет.
Тоа што ти зима од депозитот првин е затоа што такви се правилата. Јас каде и да сум вртел бонуси, првин ти цица deposit money и после Bonus или како и да се именувани на јонибет овие ствари. Незнам колку пати треба да го свртиш, ама како и да е, ако си во профит након вртење дали бонус дали депозит сите ќе ти се withdrawable amount.
А за тоа кешаутот мислам дека зависи од натпреварот. Има опција да исклучат кај одредени лиги кешаут и знам дека не нудат pregame cashout особено ако е некоја ниска лига каде има чести мрдања на квоти, или баскет на пример.

Не работам ја за нив, ви кажав, они превземаат услуги од нас и тоа е се. Не знам се за јонибет.
Тоа што ти зима од депозитот првин е затоа што такви се правилата. Јас каде и да сум вртел бонуси, првин ти цица deposit money и после Bonus или како и да се именувани на јонибет овие ствари. Незнам колку пати треба да го свртиш, ама како и да е, ако си во профит након вртење дали бонус дали депозит сите ќе ти се withdrawable amount.
А за тоа кешаутот мислам дека зависи од натпреварот. Има опција да исклучат кај одредени лиги кешаут и знам дека не нудат pregame cashout особено ако е некоја ниска лига каде има чести мрдања на квоти, или баскет на пример.
aktivirav bonus 100+100. staviv 2 pati prethodni denovi, i za cudo, zema od bonusot uplata. imase uslov za bonus 2 para, i nad 1.8 kvota nesto. denes tret pat stavam i zema od main, site 3 na nba.
a od telefon sum sega, neka trcat za vecer, pa utre kje gi prasam na chat koja im e logikata

aktivirav bonus 100+100. staviv 2 pati prethodni denovi, i za cudo, zema od bonusot uplata. imase uslov za bonus 2 para, i nad 1.8 kvota nesto. denes tret pat stavam i zema od main, site 3 na nba.
a od telefon sum sega, neka trcat za vecer, pa utre kje gi prasam na chat koja im e logikata

Ама ако активираш бонус нема разлика, исти се парите, имаш 200€.
Кога ќе ги свртиш (пута 7 ли е?) тоа што ќе ти остане е твое, така да не ти е ни битно од кои пари ти зима за уплата зашто секако не можеш да повлечеш додека не ги свртиш..

Ама ако активираш бонус нема разлика, исти се парите, имаш 200€.
Кога ќе ги свртиш (пута 7 ли е?) тоа што ќе ти остане е твое, така да не ти е ни битно од кои пари ти зима за уплата зашто секако не можеш да повлечеш додека не ги свртиш..
gi dava posebni balansi, a ima plus bonus tracker nesto, tamu gi racuna tie so ispolnuvaat uslovi na bonusot.
treba 10 pati vrtenje sumata, znaci 1000e uplati za bonusot, vo rok od 2 nedeli mislam

gi dava posebni balansi, a ima plus bonus tracker nesto, tamu gi racuna tie so ispolnuvaat uslovi na bonusot.
treba 10 pati vrtenje sumata, znaci 1000e uplati za bonusot, vo rok od 2 nedeli mislam

Многу ми се чини пута 10.
Јас пред некое време вртев на betsafe, пута 5 е, на мин 1.50. Ти даваат и екстра 10€ бет без критериуми.
Само па ваму во betsafe е up to 25€, а во јони 100че.

Многу ми се чини пута 10.
Јас пред некое време вртев на betsafe, пута 5 е, на мин 1.50. Ти даваат и екстра 10€ бет без критериуми.
Само па ваму во betsafe е up to 25€, а во јони 100че.
x10 e, ama generalno realen kriterium za uplatite
- Bet on multiple games (total minimum betslip : 1.85 ; 2 items minimum ; one item must be at minimum 1.40 odds)
- Wager 10x on the bonus amount
- If the wager is not reached after 14 days, or if the bonus is cancelled, the bonus winnings and the associated bonus are deleted

sega vidov, moja greska e. od uslovite vo prviot red, samo tretiot, da imam kvota nad 1.4 ne mi e ispolnet na tiketot,
i zatoa otisol na main deposit.

Za vecer odigrano...

Butler -
Objasni eden clen pogore da ne dolzam...

Robinson +
Mizerijava imase 1 trojka od 10 obidi i samo 5 poena prethodnata utakmica.. denes granica 11,5 so toa sto veruvam ke dae 4 trojki.. ima meka raka, ama minatata sve sto sutna promasi..

Curry +
Sakramento nema dobra odbrana, dvete ekipi se ran end gan..
Пао за 1 поен на Кари..

Келдон Џонсон 11.5+
Страшно добро игра, користи многу минутажа (Попович го испофали по медиуми) и има доста лесни поени за него вечер, посебно со Клиперс што се дупка во одбрана и директен чувар му е Батум. Последни 5 утакмици има 4 прелази на оваа граница, минатите 2 има 22 и 26 поени.

Џамал Мареј 22.5+
Се врати во форма, минатата зачука 36, класика многу шутира, на минатите 4 меча има 3 прелази, а Минесота и одбрана се несврзливи поими.

Кајл Андерсон 14.5+
Грег Попович школа, све прави во Мемфис моментално откако се повреди Џа Морант, минатата со Лејкерс 18 поени, со 19 земени шута и очајна тројка 1/8. Пак со истиот противник, сигурно пак ќе повлече он.

СЈ Мекколум 23.5+
Пеколно шутира, 4/5 прелази на границава, со Чикаго што не мисли на одбрана баш, он ќе испуца 20тина шута, плус 4-6 слободни ова мора е да е овер, само лошо издание би го спречило.

Rekov ne igram povekje ama vecerva ednostavno moram da go ispratam Irving +, epten ke isforsira vecerva 25+ shutevi ke si zemi.
Gi dodadov i Clippersi kolku da go pokrijat danokot.

Slika od tiketot
Автоматски споено мислење:

Ako nekoj prati neka e so srekja

Rekov ne igram povekje ama vecerva ednostavno moram da go ispratam Irving +, epten ke isforsira vecerva 25+ shutevi ke si zemi.
Gi dodadov i Clippersi kolku da go pokrijat danokot.

Slika od tiketot
Автоматски споено мислење:

Ako nekoj prati neka e so srekja
Ајде ега те посака вечерва

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom