Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Кемба Вокер 26.5- 1.85
Аз Алкмар ГГ3+

Само паднаа коеф за Вокер.На првиот тикет 1.85 на вториот 1.6[DOUBLEPOST=1544191044][/DOUBLEPOST]
Блокирана е изглеа сите и се имате качено изгледа :LOL: и не прашвите шо спорт е се знајт шо играм ја хокеј/ракомет 90% :D
Ополе - ГКС Тучи или како се викет 7,5+ 3,00 Евротип овие Ополе се офлеле имет мал ростер и канонади им вршет на голон испод 40 шута не се пред ова од очајнине примија 4 гола од вакви јаки екипи примет по 5-6 комада стандард квотава е сочна па пробајте на 5 еура
2ка фикс?
1.3 коеф има.А и заглебјје 1.45 гледам е а на н ет 1.25 паднал

На ова Заглебје се дешавет чудни ствари моеше и да непочнит а на ова Тучи голманов е збеснат да му поебам све најмило сеа најде да бранит ко ненормален

На ова Заглебје се дешавет чудни ствари моеше и да непочнит а на ова Тучи голманов е збеснат да му поебам све најмило сеа најде да бранит ко ненормален
Заглебје 1-2 е или 1-3?
Друга работа - на која страна ги гледаш во живо?
Трета работа - како ти е интересно хокеј да гледаш жити се? :icon_mrgr:
Да беше популарен спорт во Македонија, че разберев. Ама вака? :vozbud:
Се зафркавам. Секој си има омилен спорт и добро шо е така. (y)

Заглебје 1-2 е или 1-3?
Друга работа - на која страна ги гледаш во живо?
Трета работа - како ти е интересно хокеј да гледаш жити се? :icon_mrgr:
Да беше популарен спорт во Македонија, че разберев. Ама вака? :vozbud:
Се зафркавам. Секој си има омилен спорт и добро шо е така. (y)
Исто ко жена бато некоја ја глеаш а знајш дека немојш да ја имаш ипак ти си глеаш убо ти идет :D
Хокеј не дека обожавам гледам од шо морам али не е лош спорт за глеање едино шо неможам да глеам е амерички фудбал ме нервират али ко ке уплатам и то го глеам чак и крикет сум глеал а појма неам шо се дешават на утакмицава
Конкретно полјациве ги пратам на еден сајт со коментари немат стирим имат за едни шо ги неам играно
Заглебје е 1-3 и вака ке останит да моет два гола да паднет ашколсум ке им речам ама тешка работа ипак само 2 е доволно Полонија како рудник ги исцрпив максимално
Ополе е или 1-4 или 1-5 или1-6 разни информации имат сегде али е најверојатно 1-5 е сеа малце замреа информацииве неможам да пратам и ме нервират

Блокирана е изглеа сите и се имате качено изгледа :LOL: и не прашвите шо спорт е се знајт шо играм ја хокеј/ракомет 90% :D
Ополе - ГКС Тучи или како се викет 7,5+ 3,00 Евротип овие Ополе се офлеле имет мал ростер и канонади им вршет на голон испод 40 шута не се пред ова од очајнине примија 4 гола од вакви јаки екипи примет по 5-6 комада стандард квотава е сочна па пробајте на 5 еура
Бравооо Царееееее :)

james-franco-wink.gif

Исто ко жена бато некоја ја глеаш а знајш дека немојш да ја имаш ипак ти си глеаш убо ти идет :D
Хокеј не дека обожавам гледам од шо морам али не е лош спорт за глеање едино шо неможам да глеам е амерички фудбал ме нервират али ко ке уплатам и то го глеам чак и крикет сум глеал а појма неам шо се дешават на утакмицава
Конкретно полјациве ги пратам на еден сајт со коментари немат стирим имат за едни шо ги неам играно
Заглебје е 1-3 и вака ке останит да моет два гола да паднет ашколсум ке им речам ама тешка работа ипак само 2 е доволно Полонија како рудник ги исцрпив максимално
Ополе е или 1-4 или 1-5 или1-6 разни информации имат сегде али е најверојатно 1-5 е сеа малце замреа информацииве неможам да пратам и ме нервират

''то го глеам чак и крикет сум глеал а појма неам шо се дешават на утакмицава'' - Брат кој гавол те натера да го спомнеш овоа,таман ја забрави таа случка со ми се деси пред година дена ти сега ме потсети со оваа изјава :) пред година време нокеска седам дома и нема шо да правам викам ај ке ставам 20е на бет365 и ке играм нешто ливебет и тоа само 1/4 овер/ундер тимски на НБА и така со 20е за па од прилика саат време игра ги направи 180е.Гледам на саато некаде 4:30 а сите НБА мечеви завршија (а играм ги само тие мечеви кај со има ливестрим) и викам чекај да видам нешто друго со има ливестрим па да си легнам и гледам останало само една утакмица и тоа ''некој'' си спорт НЕТБАЛЛ викам ај ке ставам еден тип ке погледам и си легнувам,ставам први тип прво полувреме хендикеп на екипата шо е огромен фаворит и водат многу промашувам ставам уште еден и тај пагам и веке ме фака нервоза и од нервоза играм до крај и ги чурам сите 180e а нити ги знам правилата нити знам каков спорт е тоа,нешто измегу кошарка,ракомет и фудбал 3во1 кош без табла,има петерец како у ракомето а има и оффсиде како у фудбало.Него беше ми збото тоа е тоа коцкарското шо го имаме ние било шо да има ама да се игра нешто без разлика дали ги знаеш правилата или не ЈБГ ЗАВИСНОТ нема излез од овоа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom