Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За да ја уплатам јас поништија, не се буни не биди педер. :P Сеа ќе ги грабнат на шамари. :D
:D нек свртет само и онака очекував од Минск да дадат 1-2 гола
ЦСКА кој ја уплати локум коеф 0-0 прва во МОцарт 3.55 :sekcza:

Shved pak ne igra denes, ama toa verojatno go znaesh. Baern igraat prilichno brza kosharka, dali Kimki ke se prilagodat na toa nikogash ne se znae.

Заради неиграњето на Швед е таму границата, инаку ќе беше можеби и десетина коша повисоко.

Заради неиграњето на Швед е таму границата, инаку ќе беше можеби и десетина коша повисоко.
Mozhe da se proba minus, jas chist 1 ja imam, nekako posigurna mi e na pobednik nego li na poeni da se stavi.[DOUBLEPOST=1544122583][/DOUBLEPOST]
:D нек свртет само и онака очекував од Минск да дадат 1-2 гола
ЦСКА кој ја уплати локум коеф 0-0 прва во МОцарт 3.55 :sekcza:

Da si zhiv i zdrav :aplauz:

Последно уредено:
Ти реков ради мене го поништија голот, да уплатам на поголема квота. :D

Атлетико ПР - Жуниор Копа Судамерикана
црвен картон да имат 3.35
судијава делит картони како алва нидов на податок дека ликов во 180 утакмици шо ги судел имат даено 148 црвени колку е точно незнам ама глеам дека е луд секоја 3 утакмица имат црвен даено

Атлетико ПР - Жуниор Копа Судамерикана
црвен картон да имат 3.35
судијава делит картони како алва нидов на податок дека ликов во 180 утакмици шо ги судел имат даено 148 црвени колку е точно незнам ама глеам дека е луд секоја 3 утакмица имат црвен даено
Kako se vika sudijata da go pratime da go mavame na progresija

Последно уредено:
Блокирана е изглеа сите и се имате качено изгледа :LOL: и не прашвите шо спорт е се знајт шо играм ја хокеј/ракомет 90% :D
Ополе - ГКС Тучи или како се викет 7,5+ 3,00 Евротип овие Ополе се офлеле имет мал ростер и канонади им вршет на голон испод 40 шута не се пред ова од очајнине примија 4 гола од вакви јаки екипи примет по 5-6 комада стандард квотава е сочна па пробајте на 5 еура

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom