- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.973
- Поени од реакции
- 9.597
За да ја уплатам јас поништија, не се буни не биди педер.Сеа ќе ги грабнат на шамари.
![]()

ЦСКА кој ја уплати локум коеф 0-0 прва во МОцарт 3.55

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За да ја уплатам јас поништија, не се буни не биди педер.Сеа ќе ги грабнат на шамари.
![]()
Shved pak ne igra denes, ama toa verojatno go znaesh. Baern igraat prilichno brza kosharka, dali Kimki ke se prilagodat na toa nikogash ne se znae.Баерн Кимки -156.5?
Некој да каже нешто паметно?
Shved pak ne igra denes, ama toa verojatno go znaesh. Baern igraat prilichno brza kosharka, dali Kimki ke se prilagodat na toa nikogash ne se znae.
Mozhe da se proba minus, jas chist 1 ja imam, nekako posigurna mi e na pobednik nego li na poeni da se stavi.[DOUBLEPOST=1544122583][/DOUBLEPOST]Заради неиграњето на Швед е таму границата, инаку ќе беше можеби и десетина коша повисоко.
нек свртет само и онака очекував од Минск да дадат 1-2 гола
ЦСКА кој ја уплати локум коеф 0-0 прва во МОцарт 3.55![]()
Kako se vika sudijata da go pratime da go mavame na progresijaАтлетико ПР - Жуниор Копа Судамерикана
црвен картон да имат 3.35
судијава делит картони како алва нидов на податок дека ликов во 180 утакмици шо ги судел имат даено 148 црвени колку е точно незнам ама глеам дека е луд секоја 3 утакмица имат црвен даено
Диего Мирко Харо Суелдо[DOUBLEPOST=1544134858][/DOUBLEPOST]Иначе на 13 игрет да не ја барате вечерва пишит дека судија ке е овој пакKako se vika sudijata da go pratime da go mavame na progresija
sto sportPolonia - Zaglebie 2 1,65 Sl spiet
Полска хокеј.sto sport