- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.968
- Поени од реакции
- 9.596
За 30 мин чиле - Гренланд кој ме разбра знајт не се на ниво на Бразил и Аргентина Али 1,40 за победа е тулумба
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За 30 мин чиле - Гренланд кој ме разбра знајт не се на ниво на Бразил и Аргентина Али 1,40 за победа е тулумба
Da.Ако играм одреден играч да биде прв стрелец во ЗЛАТНА КОПАЧКА, а истиот не влезе во игра (Милик конкретно), дали ми ја враќаат уплатата?![]()
Munar vredi 1.25 drugive se po 1.08 favoriti..Da.
Od utre kvalifikacii WimbledonKoj par da go izvadime
Posto od svetskovo nema pari
![]()
Munar na treva na 1.25 ne vredi nikako.Munar vredi 1.25 drugive se po 1.08 favoriti..
Ќе пројде, цела недела со Рафа тренираше во Мајорка, башка типот доаѓа со две врзани титули на Челенџерите и плус одличен настап на Ролан Гарос. Самодоверба има еден тон, Коларини трева има видено само на разгледница. Да, квотата не е нешто WOW, ама ок избор е со оглед на останатите квоти. Томик беше 1.25 у 22:00 вчера, у 23:00 1.05, Траваља 1.25 подоцна 1.01. Гној, пола од оваквите ќе испогубат.Munar na treva na 1.25 ne vredi nikako.
Edit: Sega gledam deka igral so Collarini. Okej e moze da projde ama mislam deka ima i podobar izbor za taa kvota
Haahhahaahahahahah Travlia 1.01 hahahaahhahahaah. Samo kontra hendikepi sve im ebam preceneto. Roger Travaljia trevarotЌе пројде, цела недела со Рафа тренираше во Мајорка, башка типот доаѓа со две врзани титули на Челенџерите и плус одличен настап на Ролан Гарос. Самодоверба има еден тон, Коларини трева има видено само на разгледница. Да, квотата не е нешто WOW, ама ок избор е со оглед на останатите квоти. Томик беше 1.25 у 22:00 вчера, у 23:00 1.05, Траваља 1.25 подоцна 1.01. Гној, пола од оваквите ќе испогубат.
Абе ќе тепа, каков црн Неделко, и тој трева на разгледница има видено, ама 1.01 кој кур, извинете да ви ебам се најмило. ццц пред десетина години денешниве квоти ќе беа: Томич 1.30, Траваља 1.40, овој Давидович Фокина 1.50 ќе имаше, види ги сега по 1.01 им дале на сите. Не можеш да најдеш никаква вредност упм. Затоа Копачка е тука со границите на дубловите, не се нормални мајке ми. Мислам дека е единствената кладилница во свет што го брои и третиот сет во двојки, односно супер тај брејкот. На трева граници за мажи 20.5 и 21.5, позззззззззззззззззззззHaahhahaahahahahah Travlia 1.01 hahahaahhahahaah. Samo kontra hendikepi sve im ebam preceneto. Roger Travaljia trevarot
На грен слем не се играат супертајбрејкови туку стандарден сет кога е прашање решавачки сет, плус мажите играат на 3 добиени на Вимблдон, така да тешко дека ќе ги најдеш тие граници.Абе ќе тепа, каков црн Неделко, и тој трева на разгледница има видено, ама 1.01 кој кур, извинете да ви ебам се најмило. ццц пред десетина години денешниве квоти ќе беа: Томич 1.30, Траваља 1.40, овој Давидович Фокина 1.50 ќе имаше, види ги сега по 1.01 им дале на сите. Не можеш да најдеш никаква вредност упм. Затоа Копачка е тука со границите на дубловите, не се нормални мајке ми. Мислам дека е единствената кладилница во свет што го брои и третиот сет во двојки, односно супер тај брејкот. На трева граници за мажи 20.5 и 21.5, поззззззззззззззззззззз
Па не зборев за ГС, зборев за обичниве турнири.На грен слем не се играат супертајбрејкови туку стандарден сет кога е прашање решавачки сет, плус мажите играат на 3 добиени на Вимблдон, така да тешко дека ќе ги најдеш тие граници.![]()
А ова за броењето мислиш дека поените во супербрејк ги бројат како гемови т.е. дека не може со 3 сета да излезе минуска?Па не зборев за ГС, зборев за обичниве турнири.