Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
De Colo da ti se pozlatat racete :bravobe:

Za 500 go cekam, dali da go branam malku ili ic ? Tvoe mislenje ?[DOUBLEPOST=1526677751][/DOUBLEPOST]Kazete dali da branam :kafence:
Прегледај го приврзокот 190896
Поима немам, ти си знаеш како стоиш со банката, ако не почекај малце да се види како ќе се одвива мечот. Ако го земе прв сет Ѕверев огромна ќе биде квотата на Гофан, стави му некој ситниш колку да се покриеш малце од малце.

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz
Najsigurni za denes ~
Nadal 2:0 1.60
Lion 1 1.50

Ja podkrenale granicata na 37.5, znaat kladilnicive sto se sprema vecer... 50 ke im stavi :icon_mrgr:
Минус играј го, кур ќе дае 38. Озбилно минус се исплати да се игра, константно го удвајаат, сепак 38 коша се премногу и треба да има надреална партија за да влезе плус. А имај на ум дека и умор го стига, ептен се истроши во плеј офов.

Vo zivo Donati 2koef rokajte... 1.10 bese pred pocetok[DOUBLEPOST=1526720260][/DOUBLEPOST]
Минус играј го, кур ќе дае 38. Озбилно минус се исплати да се игра, константно го удвајаат, сепак 38 коша се премногу и треба да има надреална партија за да влезе плус. А имај на ум дека и умор го стига, ептен се истроши во плеј офов.

Ima vreme do vecer da se razgleda... Prvo da se isprati Nadal[DOUBLEPOST=1526720579][/DOUBLEPOST]Ovaj Marko Miladinovic ima 17 godini. Za prv Pat igra Tennis. 10 utakmici ima odigrano vo kariera. Bot e likot. Poklon

Последно уредено:
A u[DOUBLEPOST=1526722152][/DOUBLEPOST]:bravobe:
Screenshot_20180519-112839.png

Ако може некој да ми објасне зошто е ова вака.
Уплатив тикет 17.05, четврток.
8 утакмици за 20 денари, добивка 9200.
6 утакмици фанав а 2 беа откажани за во петок, 18.05.
Без двете утакмици добивката беше 1900.
Во петокот бев во кладилницата и ми кажаа дека утакмиците ќе се играат и тикетот не беше исплатен.
Ги фанав и тие две утакмици и утредента т.е денес бев во кладилницата и ме исплатија само 1900 ден. затоа што билтенот поминал и не се важат утакмиците... ?

Ако може некој да ми објасне зошто е ова вака.
Уплатив тикет 17.05, четврток.
8 утакмици за 20 денари, добивка 9200.
6 утакмици фанав а 2 беа откажани за во петок, 18.05.
Без двете утакмици добивката беше 1900.
Во петокот бев во кладилницата и ми кажаа дека утакмиците ќе се играат и тикетот не беше исплатен.
Ги фанав и тие две утакмици и утредента т.е денес бев во кладилницата и ме исплатија само 1900 ден. затоа што билтенот поминал и не се важат утакмиците... ?
Не си требал да ги земаш тие 1900 . Ќе побараш разговор со шеф/менаџер .. Истите тие им кажуваат на вработените тоа да го кажат па ако пројде пројде...

Не си требал да ги земаш тие 1900 . Ќе побараш разговор со шеф/менаџер .. Истите тие им кажуваат на вработените тоа да го кажат па ако пројде пројде...

Зборував на телефон со шеф на кладилницата, истото го кажа, го пишело тоа во правилата, билтенот поминал.
Каде е тоа правило, а и какви се тие правила, зошто тогаш уопште се чекаат утакмиците, и да испаднат и да не испаднат како што ми се на тикетот значи автоматски не важат затоа што билтенот е поминат и се рачунаат 1 коефициент.

Зборував на телефон со шеф на кладилницата, истото го кажа, го пишело тоа во правилата, билтенот поминал.
Каде е тоа правило, а и какви се тие правила, зошто тогаш уопште се чекаат утакмиците, и да испаднат и да не испаднат како што ми се на тикетот значи автоматски не важат затоа што билтенот е поминат и се рачунаат 1 коефициент.
А да не излезеа натпреварите денар немаше да видиш .. Која кладилница е тоа? Јас дури не добив во моцарт тоа што е мое не попуштив... Инспекција кога спомнав а добро рекоја во право си до компјутерот било...

А да не излезеа натпреварите денар немаше да видиш .. Која кладилница е тоа? Јас дури не добив во моцарт тоа што е мое не попуштив... Инспекција кога спомнав а добро рекоја во право си до компјутерот било...

Евротип.
Истото и јас го мислам, да не испаднеа утакмиците немаше ни 1900 да земам, 1700 со данокот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom