Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте некој тенис за денес знајте ма кого мислам сакате овде сакате во пп јебо вас чорич и агут :D:D:D
каснш кажав трипл за квота 2 за дуплирање ...............

сега допрва нешто ако напишиме отиде утре ненаспан на работа ќе дремиш до сабајле :icon_mrgr:

Грешно си го сфатил законот изгледа. Данок треба да платиш за пари кои не оданочени, пример еве татко ми продаде некои стари машини и на сметка му префрлија околу 100 евра и сега ги пријави тие 100 евра во УЈП за да не јаде казна. Овој данок што ни го зимаат кладилниците всушност го зимаат они за да и го платат на државата зашо во спротивно замисли која процедура е секој поединечен играч да плаќа за секој ебан тикет данок... Јас не знам кај терак а не пак да собирам и одземам добивки од кладилница. :D
Знам дека се неповрзани кладилницава со ова што се пријавува, затоа и реков неповрзан дека ми е муабетот :D
поентата ми беше дека не јебат на секакви начини :D

Колку треба да си неписмен да ставаш 3500 денари на 1.3 коеф за 1000 денари профит и тоа 2 утакмици и одма првата со 1.2 го утнува и да му испаднеше тикетот крајно идиотски е така да се игра. А човекот има Вип група им зима 30 евра на балканците.... Ај да беше 1.9-2 коеф веке тоа е друго ама 1.3 бе.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Wozniacki live 1.50[DOUBLEPOST=1520884733][/DOUBLEPOST]
Колку треба да си неписмен да ставаш 3500 денари на 1.3 коеф за 1000 денари профит и тоа 2 утакмици и одма првата со 1.2 го утнува и да му испаднеше тикетот крајно идиотски е така да се игра. А човекот има Вип група им зима 30 евра на балканците.... Ај да беше 1.9-2 коеф веке тоа е друго ама 1.3 бе.

Analize 2? Dobar e toj ama ne do toliu kako sto izgleda... Samo dobitnite gi objavuva

Wozniacki live 1.50[DOUBLEPOST=1520884733][/DOUBLEPOST]

Analize 2? Dobar e toj ama ne do toliu kako sto izgleda... Samo dobitnite gi objavuva
Info Mecevi овој на страната што дава фри му се тотални промашувања општо кога ке промаши се губи на 2-3 дена ретко погодува. Сега видов Копенхагем му дала гол во 90+ така да во игра е уште ама како што реков идиотски е така да се игра па и да испадне тикетот.
ccddfa800ff4552cdf9b63343163678f.jpg
c29d7591835dfe51556135d3657e91c8.jpg

Info Mecevi овој на страната што дава фри му се тотални промашувања општо кога ке промаши се губи на 2-3 дена ретко погодува. Сега видов Копенхагем му дала гол во 90+ така да во игра е уште ама како што реков идиотски е така да се игра па и да испадне тикетот.
ccddfa800ff4552cdf9b63343163678f.jpg
c29d7591835dfe51556135d3657e91c8.jpg

Haha gluposti:icon_lol:
Analize 2 e ok, so sekoja utakmica full Profi analiza ti prakja...

Haha gluposti:icon_lol:
Analize 2 e ok, so sekoja utakmica full Profi analiza ti prakja...
Го пратам Analize 2 добар е стварно и Nemanja Balkan добар е а овој Инфо едно време го пратев ама идиот па и смс му имав пратено 105 денари и плус утакмицата не ја погоди од тогаш веке од него типови не!

каснш кажав трипл за квота 2 за дуплирање ...............

сега допрва нешто ако напишиме отиде утре ненаспан на работа ќе дремиш до сабајле :icon_mrgr:
Нинџа никад неспава нинџа само одмара :D
Работата ми е таква шо моментално вегетирам и е буквално онаа народната пиј си тутун,пиј си кафе азното само си идат

На Веснина огромна квота и дале бе..не дека ептен ги пратам жениве али не ми изгледа реална квотава (не викам деак ќе тепа..ама ептен нереална квота)

На Веснина огромна квота и дале бе..не дека ептен ги пратам жениве али не ми изгледа реална квотава (не викам деак ќе тепа..ама ептен нереална квота)
Јас имав дабл Веснина 6.5 и Возниацки 2-0 и........ :) Немам коментар, надреализам е некогаш спортов али тоа е..

немој не прај инкери сеа Каро и Каролина тепаа , уште Керберката да ја преслуша годинава сиромашката Веснина за дуплирање

Јас имав дабл Веснина 6.5 и Возниацки 2-0 и........ :) Немам коментар, надреализам е некогаш спортов али тоа е..
Па сеа кога си играл точен резултат на жени кој ти е крив.... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom