Na 32.5 bolje 1
Не е можно е и со 40 да изгубат,Брно тешки дрва се секоја недела блокирана е нивната утакмица сите против нив лупат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Na 32.5 bolje 1
Аз Алкмар 2 и т2 2+
Кајзериспор-т1 2+
Кајзериспорт случајно се погоди двапати да ги гледам во последните два натпревари против Галатасарај кога изгубија 1-3 и против Гоцепе на гости 1-1...не ги знам играчки ама дечките везеа по теренот,ствараа шанси,организирани,добро технички потковани..не се заебанција од екипа,искрено ме изненадија со играта и мислам дека лесно ќе ги пробијат овие другите(што искрено не ги знам) ама статистички гледам не се нешто посебно..
За Аз нема што да се коментира,ја играат најдобрата сезона после 2009 каде за прв пат се доведени до ситуација да бркаат ЛШ место, а Твенте се тешка бедотија, од екипа составена од афрички имигранти нема што да се очекува...
 I ova li go isplanira odnapred nekoj den,ili otkako vide deka padna kvotata vo 13:30 na 1.60Halkum-Halden 1 1.90
Норвешка ракомет

I ova li go isplanira odnapred nekoj den,ili otkako vide deka padna kvotata vo 13:30 na 1.60![]()
Lamia-Panionis DNB 2 1.90 за среда е би требало да падни малку квотата.
Bratce a sto bidna so Brno i Wisla rakometot,fakt e deka cekas da padne granicata,kvotata na internet,pa da iskoristis ponudata vo lokalnite kladilnici.Ne ti garantiram profit so takva igraНа 1.90 го изиграв,оди играј НБА 10 играчи и кукај како паѓаш и нејади по многу.[DOUBLEPOST=1518037447][/DOUBLEPOST]
Те немаше вчера Саров ко влезе или кажими дали непадна на 1.60 за ДНБ двојка до денес?
 Mozda i si igras i utakmici porano 2-3 dena,ama fakt e deka cekas promena na kvoti,granici i da trknes do lokalna kladja.Za informacija ne igram po 10 igraci,nego si brkam triple koga ima asalna ponuda i dobivkata iznesuva po 200e.Bratce a sto bidna so Brno i Wisla rakometot,fakt e deka cekas da padne granicata,kvotata na internet,pa da iskoristis ponudata vo lokalnite kladilnici.Ne ti garantiram profit so takva igraMozda i si igras i utakmici porano 2-3 dena,ama fakt e deka cekas promena na kvoti,granici i da trknes do lokalna kladja.Za informacija ne igram po 10 igraci,nego si brkam triple koga ima asalna ponuda i dobivkata iznesuva po 200e.
Што бараш на форумов брат,ти си докториште чим успеваш да процениш кај ќе рипне хендикепот,кај ќе падне квотата,ти симнувам капа.Ама сепак мислам според тајмингов на хендикепиве и конечните типови што ги поставуваш воглавном се откако ке паднат квотитеИ како на то нема профит кажими,ниту отворам оддспортал ниту ништо воглавно нешто сам нешто препишвам и играм само сингл сакаш да пресметаме дали сум во плус со типојте шо ги кладов тука?
 Многу пати знае да се деси таму каде што паѓа квотата за конечен тип или некој хендикеп се крева да е мамка за играчите,ама ти си знаеш ете.Што бараш на форумов брат,ти си докториште чим успеваш да процениш кај ќе рипне хендикепот,кај ќе падне квотата,ти симнувам капа.Ама сепак мислам според тајмингов на хендикепиве и конечните типови што ги поставуваш воглавном се откако ке паднат квотитеМногу пати знае да се деси таму каде што паѓа квотата за конечен тип или некој хендикеп се крева да е мамка за играчите,ама ти си знаеш ете.
Само 6-2 6-1, права борба беше.Никој.
Него тури му кур на Ферер, за утре има тежок зицер.
Рублев-Шарди 1 1.50
3-0 h2h, али небитно тоа, меч апот е скроз на страна на Рубљо. Шарди има еден од најлошите бекенди во топ 100, топ 3 е сигурно, класична лопата од играч. Рублев има страва форхенд и тука ќе ја прави разликата, форхенд на бекенд, кратка топка и лесна завршница. Шарди нема никаква дефанзива за топот на Рублев, мислам дека ќе го разнесе утре, 6-3 6-4, онака рутинска победа. Многу е напреднат Рублев последниве 8-9 месеци, полека се оформува како играч и рутински стигнува до завршниците на турнирите. Има проблеми со тенисери кои не грешат и кои може константно да играат длабоко во поле, а Шарди секако не е таков, многу трапаво се движи и само на форхенд се извлекува.
Дајте некои други предлози за утре, ама немојте селски типови, пример гг1 треба оваа да испадне или слично.[DOUBLEPOST=1517961535][/DOUBLEPOST]
Знаеш дека рокаше по две пакли цигари дневно кога беше во врвна форма?Не се зезам за ова жива вистина е, и сам има признаено.

Сеедно, отров брза е подлогата овде, бркајте си овери. 
Не се игра на земја?Само 6-2 6-1, права борба беше.
Инаку за Карловиќ-Ескобедо, само +1.5 прв сет не искочи и 10.5+ прв, па да му ебам се на Ескобедо, да знаете што све направи у гемот за брејк... Нормално после тоа рутински два тај брејка и 324234234 гемови.Сеедно, отров брза е подлогата овде, бркајте си овери.
![]()
Фигуративно е тоа, 3000 метри надморска висина, ни св. Илија не може да го контролира топчето овде. Иво прееска се чудеше, 200 000 дупли направи неможејќи да го исконтролира топчето при сервис.Не се игра на земја?
 Малце да го удриш појако отиде надвор од Еквадор, нехумани се условите буквално.Фигуративно е тоа, 3000 метри надморска висина, ни св. Илија не може да го контролира топчето овде. Иво прееска се чудеше, 200 000 дупли направи неможејќи да го исконтролира топчето при сервис.Малце да го удриш појако отиде надвор од Еквадор, нехумани се условите буквално.