L
Löwe
Гостин
Двајцата се солидни сервери и летвари на ритернКако ги сеќавате кои тениси се за 9.5+ прв сет?
Еве пример за Херберт ме интересира?
Ептен ризични типови ми се за вакви тенисери,еден брејк и замина јабана.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Двајцата се солидни сервери и летвари на ритернКако ги сеќавате кои тениси се за 9.5+ прв сет?
Сервис, ритерн, подлога.Како ги сеќавате кои тениси се за 9.5+ прв сет?
Аз Алкмар 2 и т2 2+
Кајзериспор-т1 2+
Кајзериспорт случајно се погоди двапати да ги гледам во последните два натпревари против Галатасарај кога изгубија 1-3 и против Гоцепе на гости 1-1...не ги знам играчки ама дечките везеа по теренот,ствараа шанси,организирани,добро технички потковани..не се заебанција од екипа,искрено ме изненадија со играта и мислам дека лесно ќе ги пробијат овие другите(што искрено не ги знам) ама статистички гледам не се нешто посебно..
За Аз нема што да се коментира,ја играат најдобрата сезона после 2009 каде за прв пат се доведени до ситуација да бркаат ЛШ место, а Твенте се тешка бедотија, од екипа составена од афрички имигранти нема што да се очекува...
Пред некој ден, кога незнам кој член( може и ти да си бил хаха) ги кажа тие неколкуте кошарки ( Лудвигсбург, Австријците и уште нз кои други) во допуна и на страната не беа сменети коефициенти, знам околу 8 квота демек имав, а на тикет кога ги уплатив беа околу 4 коеф. Слабо ажурирањето, ама пробај се.Не е можно.Сабајле во понудата Брно-Пардубице 18.5 ја отворија ама вечерта кај 12 онлајн беше 12.5 хендикепо и си реков многу му е кренат сега и неуплатив,31.5 е во спортлајф моментално чиста пара беше и на 18.5 ама тое..
Во златна копачка 18.5 седи ама мислам неажурират на страната или грешам?
Дај тоа добитните тикети сликај ги пак со Кербер 2 0 и прашај како може да ја игра некој Халеп на 1.08.Рубљев + Гофан 2.05 коеф
Во каква серија влегов очекувајте Симон кој синоќа во третиот сет едвај стоеше сега магично да ја врати формата и да трча како луд и Рубљев да има 50+ неизнудени и 3 скршени рекети
Пред некој ден, кога незнам кој член( може и ти да си бил хаха) ги кажа тие неколкуте кошарки ( Лудвигсбург, Австријците и уште нз кои други) во допуна и на страната не беа сменети коефициенти, знам околу 8 квота демек имав, а на тикет кога ги уплатив беа околу 4 коеф. Слабо ажурирањето, ама пробај се.
Ја блокираја сегде ај да пробам сега можи седи до кај 21.5 се исплаќа да се изигра.[DOUBLEPOST=1518025888][/DOUBLEPOST]Ете и на страната 32.5 ја кренаја
ЕвеДај тоа добитните тикети сликај ги пак со Кербер 2 0 и прашај како може да ја игра некој Халеп на 1.08.