Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам коцка во раката, ќе ја фрлам сега и се мислам од 1 до 6 на кој број да ставам пари. Ваши мислења?Арсенал денес 2&ГГ. Утакмицава им е да се биде или не сезонава, ако ја кикснат оваа може да се збогуваат со топ 5. Од друга страна Борнмут последниве 4 утакмици даваат 2 или повеќе голови. Со оглед на тоа што ќе се отворат Арсенал и ќе бркаат победа по секоја цена, очекувам дека ќе примат некој глуп гол од контра. Би ја синглирал на поголема уплата. Ваши мислења?
Дали има право кладилница да ми направи корекција на коефициентот откако ќе го уплатам тикетот, односно уплатено да речеме со 2 коеф, а потоа да ти го корегираат самите како да си го уплатил на 1.3?
Се работи за онлајн, ископав коеф кој сметам дека им е пропуст и го товарив, па ме интересира дали може да ме издупат да го поништат тикетот или да го намалат после тоа?
Вчера што имав добитен тикет се плашев од ракометот Босна 1Х да не ми ја напраат 1 квота,на крај Полска - Кипар не обрнав внимание според квотите гледам фаворит полска 42 квота за 2 ја лупам хендикеп 1,оно да ти биле пишани квотите за 1,Х,2 точни а хендикепот не место -15.5 го ставиел 15.5.Денес одам на исплата ми вика упола добивката грешка во маргините.Сакав да се жалам,пошто ја ја уплатив во 13:30 а во 17Ч пуштиле известување дека ќе се поништат сите квоти за хендикепот.Ама викам со лопови на крај неможеш да излезеш и се јавив на таа цурата ми вика ние го задржуваме правото за ставање квота 1 на билокоја утакмица сакаме.Така да од денес се префрламе на бет365Апсолутно. Фатив грешка пред некоја година на Светско, Австралија имаше 2.5 минути за продолжение во второ полувреме на 2.50 коефициент.
Ја натоваривме за 3.000€, 1 коефициент.