Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Screenshot_20180113-205044.png mislam deka denes ovoj tiket denes e dobitniot haha mislenje za 2000 den uplata

Арсенал денес 2&ГГ. Утакмицава им е да се биде или не сезонава, ако ја кикснат оваа може да се збогуваат со топ 5. Од друга страна Борнмут последниве 4 утакмици даваат 2 или повеќе голови. Со оглед на тоа што ќе се отворат Арсенал и ќе бркаат победа по секоја цена, очекувам дека ќе примат некој глуп гол од контра. Би ја синглирал на поголема уплата. Ваши мислења?

За 100= 4000 ден

Pc-sEZmKS1OSDid9L1VJIA.png

Арсенал денес 2&ГГ. Утакмицава им е да се биде или не сезонава, ако ја кикснат оваа може да се збогуваат со топ 5. Од друга страна Борнмут последниве 4 утакмици даваат 2 или повеќе голови. Со оглед на тоа што ќе се отворат Арсенал и ќе бркаат победа по секоја цена, очекувам дека ќе примат некој глуп гол од контра. Би ја синглирал на поголема уплата. Ваши мислења?
Имам коцка во раката, ќе ја фрлам сега и се мислам од 1 до 6 на кој број да ставам пари. Ваши мислења?

Отприлика вака изгледаат прашањата на изведени типови како 1иГГ, 2 и 2-4 и така натаму.

Арсенал Х
Дортмунд Х
Севиља Х
Барселона Х
[emoji12]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Дали има право кладилница да ми направи корекција на коефициентот откако ќе го уплатам тикетот, односно уплатено да речеме со 2 коеф, а потоа да ти го корегираат самите како да си го уплатил на 1.3?
Се работи за онлајн, ископав коеф кој сметам дека им е пропуст и го товарив, па ме интересира дали може да ме издупат да го поништат тикетот или да го намалат после тоа?

Да му ебам мизерните, значи нив им одговара да намалуваат кога сакаат, а ако има утка не си ја прифаќаат грешката. Ајде ваљда нема да видат :)

Liverpool gg3+
Dortmund t12+gg
Nenadic 4.5+
Mae 4.5+
Bilyk 4.5+
Uplata 1000den

Sent from my iPhone using Tapatalk

Предлози тенис ?! Фаворити, плусеви минуси ?

Дали има право кладилница да ми направи корекција на коефициентот откако ќе го уплатам тикетот, односно уплатено да речеме со 2 коеф, а потоа да ти го корегираат самите како да си го уплатил на 1.3?
Се работи за онлајн, ископав коеф кој сметам дека им е пропуст и го товарив, па ме интересира дали може да ме издупат да го поништат тикетот или да го намалат после тоа?

Апсолутно. Фатив грешка пред некоја година на Светско, Австралија имаше 2.5 минути за продолжение во второ полувреме на 2.50 коефициент.

Ја натоваривме за 3.000€, 1 коефициент и ни вратија уолата. Не ни можеш да ги тужиш. Иако, имам наоѓано грешки каде фаворитот за т1 2+ ке му дадат 7 коефициент, и тоа можам да го разберам како грешка.

Апсолутно. Фатив грешка пред некоја година на Светско, Австралија имаше 2.5 минути за продолжение во второ полувреме на 2.50 коефициент.

Ја натоваривме за 3.000€, 1 коефициент.
Вчера што имав добитен тикет се плашев од ракометот Босна 1Х да не ми ја напраат 1 квота,на крај Полска - Кипар не обрнав внимание според квотите гледам фаворит полска 42 квота за 2 ја лупам хендикеп 1,оно да ти биле пишани квотите за 1,Х,2 точни а хендикепот не место -15.5 го ставиел 15.5.Денес одам на исплата ми вика упола добивката грешка во маргините.Сакав да се жалам,пошто ја ја уплатив во 13:30 а во 17Ч пуштиле известување дека ќе се поништат сите квоти за хендикепот.Ама викам со лопови на крај неможеш да излезеш и се јавив на таа цурата ми вика ние го задржуваме правото за ставање квота 1 на билокоја утакмица сакаме.Така да од денес се префрламе на бет365 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom