L
Löwe
Гостин
Уште лечиш комплекси? Јас мислев сврши тогаш во темата за накајганџии ама очигледно не.За овој Lowe добитен тикет е научна фантастика, уште па изиграва експерт за тенис![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште лечиш комплекси? Јас мислев сврши тогаш во темата за накајганџии ама очигледно не.За овој Lowe добитен тикет е научна фантастика, уште па изиграва експерт за тенис![]()
![]()
Toa ми беше и мене целта на постот, потполно истово го напишав, ама очигледно е дека не сме на исти бранови должини.Да не биде сега дека сакам да се расправам, Хадад Маиа дефинитивно не е ИТФ/челенџер играч. Беше до пред една година, но има доста напредувано од тогаш. И има потенцијал уште да напредува, има многу квалитетен форхенд и добар сервис. На Радванска и зеде сет, Халеп ја намачи пред неколку месеци. Сега дали беше добар бет на Мертенс на 1.55 не би навлегувал, проценката на вредноста е секогаш субјективна категорија.
Може и катаљарда иљади жетони биткоини проценти ќе победи.Челзи 10000% ќе победи вечер.