Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чиста е контра хенд. Или сет ОстапенкоПрогнози за утре финалето жени ? 1.30 за Халеп, да изиграме контра хендикеп -4.5 ?
Јас би ја играл чист кец, малава не би требало да има нерва за да освои грен слем. Уште во полуфиналето имаше многу грешки, посебно зицери против послаб противник од Халеп, а сега и тежината е доста голема во финалето.Прогнози за утре финалето жени ? 1.30 за Халеп, да изиграме контра хендикеп -4.5 ?

дада се откажав од хендикепот, чиста победа ќе ја изиграм ХалепЈас би ја играл чист кец, малава не би требало да има нерва за да освои грен слем. Уште во полуфиналето имаше многу грешки, посебно зицери против послаб противник од Халеп, а сега и тежината е доста голема во финалето.
Од друга страна пак не би играл Х2 бидејќи често знае Халеп да зема убедливи сетови, 6-0 или 6-1 и после е многу тешко дури и во 3 сета да се покрие хендикепот.
У превод не замарајУ превод Халеп зицер 2-0 и -4.5 гемови.
zs?У превод не замарај
Kancer
Да имаше сервис Остапенко одма ќе изиграв на неа, вака скип меч ми е ова. Од една страна искуството е на страната на Халеп, Остапенко е многу млада и неискусна, ама па од друга страна има огромен квалитет и ако игра како што знае и биде во елемент тогаш ќе го избрише теренот со Симона. Девојчето удира форхенд поснажно од Енди Мареј, па сеа вие проценете за каков играч се работи.Халеп - Остапенко е многу тежок меч за кладење. Остапенко има огромни осцилации од меч во меч. Во Чарлстон против Каролина го одигра најлудиот меч кој сум го гледал во животот, каде што погоди 70+ винери, за во финалето против Касаткина да одигра многу лош, нервозен меч со еден куп грешки.
И денес може тоа да се случи, скроз да се загине во финалето, но може повторно да погоди шеесетина винери. Халеп не е толку импресивна колку што на прв поглед изгледа, и постои сценарио каде што губи од Остапенко. Се ми е возможно на овој меч, скроз ми е поларизиран, од крајност во крајност, па фино ќе го прекокнам.
 Во принцип она би требало сурово да го казнува вториот сервис на Халеп, ама проблемот е што Остапенко нема маргини во играта, па ако тргне лошо може да изгуби катастрофално. Кај неа се зависи од моментумот, ако го има секако има шанси за победа. По мене сепак Халеп ќе тепа ради искуството, ама никако не ја исклучувам можноста Остапенко да победи. Далеку е од зицер Халеп иако по мечот и резултатот може на некого да му се причини дека лесно стигнала Халеп до победата.
Шо им се случува на Спорт Лајф со нелогичните коефициенти? Во последно време на секој втор натпревар имаат глупости?
Еве сега прв натпревар што погледнувам Полска-Романија, за 1&2+ е 2,07, а за 1&2-5 е 2,04.
Сигурно имаат уште многу вакви грешки, ова само на прва што погледнав..[DOUBLEPOST=1497097200][/DOUBLEPOST]Ау ау, на Македонија-Шпанија какви глупости имаат.... Сигурно на сите утакмици им е збркано...![]()
Па малце ли е од 1.70 да падне на 1.20?Јас им враќам одма лист па макар бил паднат коеф и за 0.5.