Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Херта гази дома сезонава. По која логика си ги играл двојка, плус Дортмунд пред некој ден ЛШ играше. Се потрошија некни против Леверкузен и против Бенфика пред некој ден. За очекување беше кикс.
Исто и Севиља, Монако се за одбегнување викендов.
Туку слепците Њукасл шо работат :pos::pos::pos:

На ќерка му у крофна на крофнарот, 3 пати како ги играм последно - киксаат, а трите пати коа ги одбегнв задњо - победија.

Монако лагано си иде 1 3+ стандард, макар и се чувале за Сити, испаѓа.

Шпанскиве двете завршија 1-1, нема да ме чуди сеа и Малага-Алавес да заврши исто, па и Атлетико на крај. :D

Таа Севиља здравјето ми го зема... Ќе си ја чекав уште ПСВ[DOUBLEPOST=1489253492][/DOUBLEPOST]А херта ја мислев за 1х ама немав храброст...

На ќерка му у крофна на крофнарот, 3 пати како ги играм последно - киксаат, а трите пати коа ги одбегнв задњо - победија.

Монако лагано си иде 1 3+ стандард, макар и се чувале за Сити, испаѓа.

Шпанскиве двете завршија 1-1, нема да ме чуди сеа и Малага-Алавес да заврши исто, па и Атлетико на крај. :D
Си играат курот Њукасл ама ќе се изгорат на крај ако продолжат вака. Штета што не се Хадерсфилд малку поконстантни испуштија еден период доста поени инаку ќе му жежеше сега столчето на Бенито :icon_lol:
Монако еве ги ќе влезат ама заебана беше за кец да се игра. Одмараа играчи, Фалкао второ влезе, Лемар излезе.
Атлетико би требало да добијат пичка му матер нема што да чуваат пласирани се понатаму не гледам како Леверкузен мртовците би тепале 0-3 на гости. Мора поени да соберат Атлетико за четврто место.
Рома исто би требало да добијат. Лион се сомнителни. Феенорд сега ако не искористат играње на Ајакс во ЕЛ не знам кога. Ливерпул исто би требало 1 и 3+. Хамбургер со Менхенгладбах евентуално 1х

Си играат курот Њукасл ама ќе се изгорат на крај ако продолжат вака. Штета што не се Хадерсфилд малку поконстантни испуштија еден период доста поени инаку ќе му жежеше сега столчето на Бенито :icon_lol:
Монако еве ги ќе влезат ама заебана беше за кец да се игра. Одмараа играчи, Фалкао второ влезе, Лемар излезе.
Атлетико би требало да добијат пичка му матер нема што да чуваат пласирани се понатаму не гледам како Леверкузен мртовците би тепале 0-3 на гости. Мора поени да соберат Атлетико за четврто место.
Рома исто би требало да добијат. Лион се сомнителни. Феенорд сега ако не искористат играње на Ајакс во ЕЛ не знам кога. Ливерпул исто би требало 1 и 3+. Хамбургер со Менхенгладбах евентуално 1х

Ја одбегнав Атлетико, мора да собираат бодови но сепак ми се лабилни некако, а пак нема да ме чуди да тепаат и со 3 гола разлика.

Ги чекам Келн, Леванте и Овиедо х2 2+, плус Марибор 1-1 2+ ама очиглендо Овиедо ќе ме шитнат.

За утре уште не сум ги разледал. :D

Џенова Х и 0-2
Сасуоло Х и 0-2
Киево Х и 0-2
Пескара ГГ и 4+

Ја одбегнав Атлетико, мора да собираат бодови но сепак ми се лабилни некако, а пак нема да ме чуди да тепаат и со 3 гола разлика.

Ги чекам Келн, Леванте и Овиедо х2 2+, плус Марибор 1-1 2+ ама очиглендо Овиедо ќе ме шитнат.

За утре уште не сум ги разледал. :D
Вакви анонимни екипи скокам :D
Келн само дома ако игра против екипи од ваков тип. Инаку во гости обично ги скокам мамицата нивна :coffee:

Џенова ГГ прво :boksix:
Атл. Мадрид Х прво
Херенвен 2+ прво

Последно уредено од модератор:
На златен тикет само со тениси, добиваш предлог Guingamp 1 @ 1.70 и неуверлив во нивните (не)способности, одлучив да ја играм посигурно, 1Х & 0-3 за мизерни 1.40. 50та минута 0-0, реков, ау, ќе смрзне ова, добро што не ја изиграв 1, се враќам за 20тина минути, 5-0. :гомце: Во меѓувреме фатени 6 тениси и уште 2-3 по 1.25 коеф за добивка на чекање. :)

На златен тикет само со тениси, добиваш предлог Guingamp 1 @ 1.70 и неуверлив во нивните (не)способности, одлучив да ја играм посигурно, 1Х & 0-3 за мизерни 1.40. 50та минута 0-0, реков, ау, ќе смрзне ова, добро што не ја изиграв 1, се враќам за 20тина минути, 5-0. :гомце: Во меѓувреме фатени 6 тениси и уште 2-3 по 1.25 коеф за добивка на чекање. :)
Некој тениси предлог за вечерва 2-3 квота ?

1.67
2.60
3.20
1.65

4/4

1.92 utnata
1.50
2.35 utnata
2.05
2.65
1.90
1.52
1.55

6/8

Uplata 100.
Min 2000
Max 98000
Da ne znae nekoj kolku bi bila dobivka?

Некој тениси предлог за вечерва 2-3 квота ?
Поминаа скоро сите зицери, чинам без изненадување до сега. Единствено може да се проба
Bautista 1 @ 1.22
Monfils 2-0 @ 1.30
Wawrinka 2-0 @ 1.36
Murray 2-0 @ 1.16
===> 2.50

Квотиве се релативно ниски на bet365, во SportLife би носел 2.94 :)

p.s. Сепак изгубил Tsonga, го заборавив, на другиот тикет ме падна H1 -4.5, а на тој со зицери го избегнав, меѓутоа пишав погоре паднав на Guingamp 1X&0-3 :)

Поминаа скоро сите зицери, чинам без изненадување до сега. Единствено може да се проба
Bautista 1 @ 1.22
Monfils 2-0 @ 1.30
Wawrinka 2-0 @ 1.36
Murray 2-0 @ 1.16
===> 2.50

Квотиве се релативно ниски на bet365, во SportLife би носел 2.94 :)
го јадов немиен и вечерва од копилево бердих .. 21,5- го чекам ама тој е талент за да упропасти добиен брејк и да го врати во следниот сервис гем .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom