- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Овие Њукасл беа најиграни денес и нормално ќе изгубат. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
daИсплакат ли Спорт лајф добитен тикет во исти ден?
Бидејки сите ми се од четири утакмици добитни да идам да исплатам ако исплакаат...
Фала друже!
За 1 час.Исплакат ли Спорт лајф добитен тикет во исти ден?
Бидејки сите ми се од четири утакмици добитни да идам да исплатам ако исплакаат...
Еспањол - Осасуна - 1 ... 1.67
Како што реков , според мене 99 % е зицер ова. 2 порази у низа на Еспањол од кои еден од реал мадрид. Прекрасно делуваат на терен во последните 5-6 утакмици , на домашен терен победа немаат веќе скоро 3 недели , редно е. Осасуна е испадната екипа на 8 бода од сигурната зона , незнаат да сврзат 3 паса во нападот.
Баерн - Хамбург - 1 ... 1.18
Тие шо ја гледаа со Херта знаат колку ја посакуваа победата , имаат 2 нерешени во последните 3 утакмици и дефинитивно ќе тргнат на победа. 5-1 имат против Арсенал , тешко дека ќе чуваат играчи за во Лондон.
Бетис - Севиља - Х2 ... 1.28
Дерби Севилијано , тука секојпат има атрактивен фудбал и се игра за победа. За формите муабет да не се прави , Севилја оваа сезона го игра најдобриот фудбал во последните 5-6 сезони. Ова би го одиграл и чиста 2ка али не ми се ризикува со оглед на уплатата , затоа двојна шанса.
2.50 коеф , би го додал и Челзи али се мислам. Ќе видам до утре.![]()
imash, mozheshИмам ли ваучер? Ако имам дали можам да го искористам за неделава ?
Истотака 1ГГ може и дветеБарса - 1-1 3+
Реал - 1-1 3+
2.20 коеф има во спортлајф , го пуштам ова на 30 евра.![]()