Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
PSG - Barcelona 2
Bayern - Arsenal 1X
Real Madrid - Napoli 1
Athletic Bilbao - Apoel 1
Man Utd - St. Etienne 1
Paok - Shalke 2-4
Borussia - Fiorentina 2-4
Gent - Tottenham Hotspur 2-4
Legia - Ajax 2-4
Villarreal - Roma 2-4
Rostov - Sparta Prague 2-4
Ludogorets - Koebenhavn 2-4
Olympiacos - Osmanlispor 2-4
Gent - Tottenham Hotspur 2-4

Како е можно СКА да губи 1-3,а водеа 1-0.. Без Стоа и Гилрој,Спартак им дава 3 гола на гости за 23минути.

1/3 23-8 шутеви 1-2. 2/3 0-4 шутеви,им се пресекоа нозете.:oops::eek::eek::eek::eek::eek:[DOUBLEPOST=1487094242][/DOUBLEPOST]1-4 ....

Последно уредено:
Петок сабајле стануваш , ни заби миеш и право отвараш лаптопот и куцаш спортлајф да видиш дали е излезен билтенот. :facepalm: Просечни кладионичар на фб треба админ да ме стават. :pos:

Селта - 1
Севилја - 1
Дортмунд - 1
Реал - 1

Да не го дрвам анализи манализи , најсигурно ми стои ова , особено Селта и Дортмунд на кои им треба победа како вода. Реал класика си добива утакмици против Еспањол , нема шанси за кикс колку и добар да изгледа Еспањол сезонава. Попрво ќе умрат отколку да дозволат Барса да се приближи на Реал. Севилја имаше некој пад периодов , минатото коло го победи Лас Палмас во гости и мислам дека ќе почнат да темпират форма пред ЛШ со Лестер.
Нешто над 4 коеф би требало , за 25-30 евра максимум.

Последно уредено:
Петок сабајле стануваш , ни заби миеш и право отвараш лаптопот и куцаш спортлајф да видиш дали е излезен билтенот. :facepalm: Просечни кладионичар на фб треба админ да ме стават. :pos:

Селта - 1
Севилја - 1
Дортмунд - 1
Реал - 1

Да не го дрвам анализи манализи , најсигурно ми стои ова , особено Селта и Дортмунд на кои им треба победа како вода. Реал класика си добива утакмици против Еспањол , нема шанси за кикс колку и добар да изгледа Еспањол сезонава. Попрво ќе умрат отколку да дозволат Барса да се приближи на Реал. Севилја имаше некој пад периодов , минатото коло го победи Лас Палмас во гости и мислам дека ќе почнат да темпират форма пред ЛШ со Лестер.
Нешто над 4 коеф би требало , за 25-30 евра максимум.
Волфсбург направи добри трансфери и претходното коло победија со Хофенхајм, кој тешко губи сезонава, Дортмунд променливи се постојано и не се баш сјајни, изгубија од Дармштад, најслабата екипа во Бундес. Така да 1.45 не е којзнај колку Value..
Реал нема простор за коментари али 1.15 не играм баш.
Осасуна последно дава голови против сите ама нема победа долго време и се последни, Селта вчера изгуби од Шахтјор и има реванш четврток.
Севиља одлични на домашен терен, па 1.45 со Еибар е баш добар коефициент.
Со среќа.

Е ова ви се вика типување, неспособни едни.
абе друже барем еднаш да видов да цитираш некој пред мечот, еднаш, вака си ко оние бајовците во кладилница, а ти реков, ти реков дека ќе ги згази Баерн(а пред мечот цело време јаде трици дека е тврда и дека може да изненади Арсенал)

абе друже барем еднаш да видов да цитираш некој пред мечот, еднаш, вака си ко оние бајовците во кладилница, а ти реков, ти реков дека ќе ги згази Баерн(а пред мечот цело време јаде трици дека е тврда и дека може да изненади Арсенал)

Абе друже барем еднаш да скокнеше некој мој пост во кладилница, вака имам чуство дека си опседнат со мене.

Последно уредено:
Е ова ви се вика типување, неспособни едни.

Се јави пичето Ставро што сатисфакција му е да трола членови кои даваат предлози,додека гореспоменатиот ништо не напишал.

Се јави пичето Ставро што сатисфакција му е да трола членови кои даваат предлози,додека гореспоменатиот ништо не напишал.

Не бе, супер ти беше типот, за само 4 голови го промаши. Немаше среќа овој пат.

Океј е,промашив,сум промашувал и ќе промашувам,нормално е тоа.А ти што немаш мадиња тоа е друга работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom