Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Vucevic +
Anthony +
Embiid +
Westbrook -
Davis -

Нека трчет.

Можно е ова ???
Уплатив тикет се на се вкупна квота 3 ... Го пратам тикетов се убо... Почнува пикадо во 21 часот... за нецели 8 минути ПАД
ФАКИНГ Тејлор губи од некој анонимус 1.10 квота.
Рип тикету...
Рип плата.....

Fixed:kafence:

Овој шо играше против Телјор ако го знаат од дома дека игра пикадо јас глата си ја сечам.

Fixed:kafence:

Овој шо играше против Телјор ако го знаат од дома дека игра пикадо јас глата си ја сечам.
Викаш местена ? ХАХАХ . И ти дај ја имаше ??? ...
Деновиве ке се крениме здравје, има утакмици секој ден :D

Na pikado se kladat be. Pa mene da mi trgne denes ke go tepam lagano Taylor.

Ти на Сан Марино екипата оформена од таксисти и поштари се кладиш бе. И тоа против Германија хахаха. И јас да направам екипа да ни тргне ќе го тепаме Сан Марино.

Кармело 1 од 6.
Тиг 6 поена при кај веќе трета четвртина. :bravobe:

Едино Барнс е добар.

А зашо викавте за Вестбрук минус? 21 има на полувреме.

Редовно Харден си го играм + како можев денес -... Сега ме спасува само blow out
Но затоа парите лежат во Вестбрук префрла без проблем

Ти на Сан Марино екипата оформена од таксисти и поштари се кладиш бе. И тоа против Германија хахаха. И јас да направам екипа да ни тргне ќе го тепаме Сан Марино.
Не се кладам на Сан Марино, се кладам Германија да не ги тепа со 7 гола разлика. Не е исто.

Што работи Ентони? Има намера да префрла да ја префрлам жена му на долниов?

Да биде камшикуван тој што го наметна овој дебилен тренд на играње граници на играчи.
Дабл на Јапан и Јужна Кореа за утре сабајлечки, 8/10.

Не се кладам на Сан Марино, се кладам Германија да не ги тепа со 7 гола разлика. Не е исто.

Знаејќи дека Германија им ја дупна главата на Бразил со толку, да не праиме муабет за Сан Марино поглуп тип нема макар играле пријателска и 14хендикеп да е, тие умеат и во 10 минути 10 да јадат.

Ј.Ј. Бареа,, на граница остана бе све да ти ебам. 17 поени и го извади све да му ебам

Харден ако поигра уште 3-4 минути triple double али нема потреба кога водат со 25

Знаејќи дека Германија им ја дупна главата на Бразил со толку, да не праиме муабет за Сан Марино поглуп тип нема макар играле пријателска и 14хендикеп да е, тие умеат и во 10 минути 10 да јадат.
Логикава ти е боли глава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom