Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Да ви ебам и Малме и 1 и 3+..

Sent from my LG-D331 using Tapatalk

Не е можно ова што ми се дешава .. последна ја чекам Валенсија под 4.5 жолти и прво полувреме завршува без картон и до 91 имаше 4 жолти и мајмунов Алвес добива жолт во 91 за задржување на време да даде господ за овие 1500 денари шо ме заеба да ти се скршат двете нозе да не можиш да застаниш на нив не пак да браниш !

Koj saka pari eve vi edna za 20 min pocnuva Kosarka 11:30
Brisbane Bullets - Zheijang GoldenBulls
Tip hendikep1 -29.5
Koeficient 1.83 na bet365

Ако игра некој на нет,и ја има некаде за кладење РК Еурофарм Работник-РК Охрид пробајте 1,треба да е (речиси)сигурен кец,појјак е Работник.
По турнирот во Прилеп,кога странските кладилници во недостиг на информации бапнаа 4 и кусур коеф за Работник,демек овие од прва лига влегоа,а Охрид лани играше плеј оф,Работник лесно тепа на мечот,со 4,5 разлика,не знам точно колку беш,ама беше лесна победа,којзнае шо пара накалапија тогаш Битолските комарџии:pos::zloo:
Сеа ја увидоа грешката и намалија коеф,ама сепак вреди да се игра,2 коеф бил,така разбрав,не пратам онлајн кладилници.
Ако е 2 коеф пробајте,над 90% се шансите за победа на Работник-домашен терен,накурчени се сеа по поразот од нас:kuracc:,Охрид не е не ланското ниво во секој случај, иако не се лоши,но сепак треба да тепа да тепа лесно Работник.
Дома тешко дека ќе ги добие некој,па дури и Металург лошо ќе помини,посебно како шо се засилуваат сега.и се во еуфорија.

Ако игра некој на нет,и ја има некаде за кладење РК Еурофарм Работник-РК Охрид пробајте 1,треба да е (речиси)сигурен кец,појјак е Работник.
По турнирот во Прилеп,кога странските кладилници во недостиг на информации бапнаа 4 и кусур коеф за Работник,демек овие од прва лига влегоа,а Охрид лани играше плеј оф,Работник лесно тепа на мечот,со 4,5 разлика,не знам точно колку беш,ама беше лесна победа,којзнае шо пара накалапија тогаш Битолските комарџии:pos::zloo:
Сеа ја увидоа грешката и намалија коеф,ама сепак вреди да се игра,2 коеф бил,така разбрав,не пратам онлајн кладилници.
Ако е 2 коеф пробајте,над 90% се шансите за победа на Работник-домашен терен,накурчени се сеа по поразот од нас:kuracc:,Охрид не е не ланското ниво во секој случај, иако не се лоши,но сепак треба да тепа да тепа лесно Работник.
Дома тешко дека ќе ги добие некој,па дури и Металург лошо ќе помини,посебно како шо се засилуваат сега.и се во еуфорија.

Уплатив 135 евра на Бет365. 65 ми поминаа на 2 коефициент, потоа ми го турнаа коефициентот. Сега е 1.65 кецот. Ако добијат ќе ти борџам две пијаќки, една ти борџам од порано. :)

Уплатив 135 евра на Бет365. 65 ми поминаа на 2 коефициент, потоа ми го турнаа коефициентот. Сега е 1.65 кецот. Ако добијат ќе ти борџам две пијаќки, една ти борџам од порано. :)
Големи пари пред малку уплатиле "ГОЛЕМИТЕ РАКОМЕТНИ СИЛИ"во :oeoeoe: и нагло падна коеф,не спијат луѓето упм:pos:
Во некои кладилници 1.40 паднал.

Ej kako ne ja vidov porano 1.40 e sea
Ke ja igram sea 2ka na 3.50 ne ti odam tebe kontra tuku ima Value na 3.50 na mal vlog da se proba.

Големи пари пред малку уплатиле "ГОЛЕМИТЕ РАКОМЕТНИ СИЛИ"во :oeoeoe: и нагло падна коеф,не спијат луѓето упм:pos:
Во некои кладилници 1.40 паднал.

Кој големи сили, на мојата уплата од 135 евра го турнаа коефициентот. Минимални се лимитите на вакви настани, нормално е ова.[DOUBLEPOST=1474625107][/DOUBLEPOST]
Ej kako ne ja vidov porano 1.40 e sea
Ke ja igram sea 2ka na 3.50 ne ti odam tebe kontra tuku ima Value na 3.50 na mal vlog da se proba.

Уплати слободно, само стави повеќе може ќе го корегираат коефициентот повторно, да можам уште малку да ставам на 1. :icon_lol:

Кој големи сили, на мојата уплата од 135 евра го турнаа коефициентот. Минимални се лимитите на вакви настани, нормално е ова.[DOUBLEPOST=1474625107][/DOUBLEPOST]

Уплати слободно, само стави повеќе може ќе го корегираат коефициентот повторно, да можам уште малку да ставам на 1. :icon_lol:
Сабајлето луѓе ,познати и признати фаци во ракометна :oeoeoe:товариле далеку поголеми суми од 135 евра,затоа го намалија,изгледа поучени од минатиот месец кога дадоа 4 квота.

Uste ne ja imam uplateno za srekja, momentalno e 5.00 na bet365,pred 20min bese 3.50.[DOUBLEPOST=1474626401][/DOUBLEPOST]
Сабајлето луѓе ,познати и признати фаци во ракометна :oeoeoe:товариле далеку поголеми суми од 135 евра,затоа го намалија,изгледа поучени од минатиот месец кога дадоа 4 квота.
Od kade takva informacija? Stavrogin pred 1 saat na 2kv ja uplatil, ako e taka ti kako sto vikas nemase sansa da ja igra na 2 kv

Иначе,гледам на бет365 и на голови ја дале со доста мала граница,би требало плус 48.5 да оди,тешко дека Работник под 26,27 гола ќе е на овај меч,мечот со Пелистер беше друга приказна,имаа притисок од публика,плус Пелистер во моментот е поспремна екипа од нив,е сега прашање е Охрид колку е кадарен да закуца,иако немаат лоша екипа,Кежиќ,зедоа десен бек од Србија,Блажевски на крило,Јанев пикер итн,не се лоши играчи овие како за наша лига,ама треба да закуцаат барем 23,24 за да префрли.
Ако се стават на кантар двата голмани тогаш Охрид е во предност,Благојче Трајкоски и Стојановски се подобра опција од Чаневски во секој случај,ама по позиции на секоја позиција се подобри Работник,плус и одбраната на Работник е подобра на прв поглед.
Ако нема многу технички грешки оваа и плус 48 треба да оди.

Максимален дозволен влог на тој тип беше 65 евра. Јас уплатив таму и дел на азискиот хендикеп. Не можеш да уплатиш на ракомет македонска лига големи пари, никаде во светот.

Uste ne ja imam uplateno za srekja, momentalno e 5.00 na bet365,pred 20min bese 3.50.[DOUBLEPOST=1474626401][/DOUBLEPOST]
Od kade takva informacija? Stavrogin pred 1 saat na 2kv ja uplatil, ako e taka ti kako sto vikas nemase sansa da ja igra na 2 kv
Ставро на 1.65 ја пишал,читај погоре.(y)[DOUBLEPOST=1474627330][/DOUBLEPOST]
Максимален дозволен влог на тој тип беше 65 евра. Јас уплатив таму и дел на азискиот хендикеп. Не можеш да уплатиш на ракомет македонска лига големи пари, никаде во светот.
Да не играат некаде во Сингапурски кладилници:pos:.
Такво инфо добив,нема врска од каде,а и не е важно,важно е дека 2 коеф во ваков распоред на силите е нереален,и брзо ја увидоа грешката,не пијат мастило и тие,реално квотата гледано од ракометен агол кога и 1.50 е преголем е доста добра,и е премија.
Кога ќе се спореди со на пример некоја утакмица од ЛШ,кога горе долу екипите се тука некаде со квалитет даваат мизерни 1.35,1.40 јасно е како се движат квотите.
Најдобри коефициенти за ракомет даваат нашите кладилници,барем за оние познати лиги.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom