Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако игра некој на нет,и ја има некаде за кладење РК Еурофарм Работник-РК Охрид пробајте 1,треба да е (речиси)сигурен кец,појјак е Работник.
По турнирот во Прилеп,кога странските кладилници во недостиг на информации бапнаа 4 и кусур коеф за Работник,демек овие од прва лига влегоа,а Охрид лани играше плеј оф,Работник лесно тепа на мечот,со 4,5 разлика,не знам точно колку беш,ама беше лесна победа,којзнае шо пара накалапија тогаш Битолските комарџии
Сеа ја увидоа грешката и намалија коеф,ама сепак вреди да се игра,2 коеф бил,така разбрав,не пратам онлајн кладилници.
Ако е 2 коеф пробајте,над 90% се шансите за победа на Работник-домашен терен,накурчени се сеа по поразот од нас,Охрид не е не ланското ниво во секој случај, иако не се лоши,но сепак треба да тепа да тепа лесно Работник.
Дома тешко дека ќе ги добие некој,па дури и Металург лошо ќе помини,посебно како шо се засилуваат сега.и се во еуфорија.
Големи пари пред малку уплатиле "ГОЛЕМИТЕ РАКОМЕТНИ СИЛИ"воУплатив 135 евра на Бет365. 65 ми поминаа на 2 коефициент, потоа ми го турнаа коефициентот. Сега е 1.65 кецот. Ако добијат ќе ти борџам две пијаќки, една ти борџам од порано.![]()
Големи пари пред малку уплатиле "ГОЛЕМИТЕ РАКОМЕТНИ СИЛИ"вои нагло падна коеф,не спијат луѓето упм
Во некои кладилници 1.40 паднал.
Ej kako ne ja vidov porano 1.40 e sea
Ke ja igram sea 2ka na 3.50 ne ti odam tebe kontra tuku ima Value na 3.50 na mal vlog da se proba.
Сабајлето луѓе ,познати и признати фаци во ракометнаКој големи сили, на мојата уплата од 135 евра го турнаа коефициентот. Минимални се лимитите на вакви настани, нормално е ова.[DOUBLEPOST=1474625107][/DOUBLEPOST]
Уплати слободно, само стави повеќе може ќе го корегираат коефициентот повторно, да можам уште малку да ставам на 1.![]()
Od kade takva informacija? Stavrogin pred 1 saat na 2kv ja uplatil, ako e taka ti kako sto vikas nemase sansa da ja igra na 2 kvСабајлето луѓе ,познати и признати фаци во ракометнатовариле далеку поголеми суми од 135 евра,затоа го намалија,изгледа поучени од минатиот месец кога дадоа 4 квота.
Сабајлето луѓе ,познати и признати фаци во ракометнатовариле далеку поголеми суми од 135 евра,затоа го намалија,изгледа поучени од минатиот месец кога дадоа 4 квота.
Ставро на 1.65 ја пишал,читај погоре.Uste ne ja imam uplateno za srekja, momentalno e 5.00 na bet365,pred 20min bese 3.50.[DOUBLEPOST=1474626401][/DOUBLEPOST]
Od kade takva informacija? Stavrogin pred 1 saat na 2kv ja uplatil, ako e taka ti kako sto vikas nemase sansa da ja igra na 2 kv
Да не играат некаде во Сингапурски кладилнициМаксимален дозволен влог на тој тип беше 65 евра. Јас уплатив таму и дел на азискиот хендикеп. Не можеш да уплатиш на ракомет македонска лига големи пари, никаде во светот.