Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Хахахахаха, па да ли е можно, само што ќе пишував Кајгана магијо нека даде Мајнхејм уште еден гол и оп 2-0, хахахах :)

Да ви ебам Гилингам 1х :popce:

Кајгана магијо, нека паднат 2 гола кај Антверп :)[DOUBLEPOST=1473002203][/DOUBLEPOST]Абе ова Кајгана магијава навистина функционира, само што пишав одма падна 1 гол, ајде сега уште еден !!!

Падна гол и го поништија, пу да ти ебам :mad:[DOUBLEPOST=1473004149][/DOUBLEPOST]Браво, ајде сега уште Данска и Германија и да си лапнам 13,000-ки :)

Последно уредено:
Na Airbus-TNS da padne uste barem eden gol od bilo koja ekipa...[DOUBLEPOST=1473003643][/DOUBLEPOST]Falaaaa
Kajgana Magija standart si dava odvreme navreme ..dodeka ne se potrosi magijata ..
Ps.inace ke treba da gi cekam Ceska 1 od kasno,samo zatoa sto ne mi se igrajaa dvete zaedno po 1.4koef na Tns i Hibernian 3+ namesto Ceska,i si vlegoja ..
Valjda magijata ke raboti i kaj Danska 3+ i Ceska 1
Падна гол и го поништија, пу да ти ебам :mad:[DOUBLEPOST=1473004149][/DOUBLEPOST]Браво, ајде сега уште Данска и Германија и да си лапнам 13,000-ки :)

]Браво, ајде сега уште Данска и Германија и да си лапнам 13,000-ки :)
Вака како што те читам мислев уште една ти фали....па после пишуваш за уште една утакмица..па за уште една..па уште 2.. пази да не се потроши магијата :D

Не е лошо ако можеш и во живо да си покриеш нешто ако ти остане уште една барем..

Kajgana Magija standart si dava odvreme navreme ..dodeka ne se potrosi magijata ..
Ps.inace ke treba da gi cekam Ceska 1 od kasno,samo zatoa sto ne mi se igrajaa dvete zaedno po 1.4koef na Tns i Hibernian 3+ namesto Ceska,i si vlegoja ..
Valjda magijata ke raboti i kaj Danska 3+ i Ceska 1
те гледам играш повеќе на голови исто како мене :) моја препорака да уплаќаш во Вил Хил , имаат подобри коеф. за голови за разлика пд Спортлајф.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

те гледам играш повеќе на голови исто како мене :) моја препорака да уплаќаш во Вил Хил , имаат подобри коеф. за голови за разлика пд Спортлајф.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Nemam u blizina ..pretezno uplakam Zlatna,daleku podobri koef od Sportlife inace imat .

Вака како што те читам мислев уште една ти фали....па после пишуваш за уште една утакмица..па за уште една..па уште 2.. пази да не се потроши магијата :D

Не е лошо ако можеш и во живо да си покриеш нешто ако ти остане уште една барем..
Хаха, за мене кајгана магијата работи секогаш :) ..иначе Германија и Данска 95% победуват, не би да фрлам пари да ги штитам[DOUBLEPOST=1473008043][/DOUBLEPOST]
17:00 Nacional - Chaves 1 @ 2.55 Копачка
Што ти реков ;)

Последно уредено:
1b2856b77e25c2a032dfdecd13012bb8.jpg

Ayr 3+
Ktp 3+
Denmark 3+
Ceska 1
Uplata 500den
Nekako nesigurni mi deluvaat denes,osobeno Ayr i Ceska ..
Ktp od 17min 2 gola,i nikako da padne uste eden ..

Ајде Азербеџан уште еден гол и Англија 2 ..
првиве 24 шута од кои 17 во рамки на гол и не можат уште еден гол да дадат а играат со играч повеќе од 50 минута .. другиве исто со играч повеќе се и пак не можат еден ебан гол да дадат !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom