Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Најмртвата екипа што постои во НБА е Мајами.Еј Пејтон им прави 3 офанзивни.Абе оди убијте се,све да ви ебам.Од 8 офанзивни, 18 поени дадоа. 12/13 слободни,а Фурние 14 поени.

Николсон 4:30мин во игра 10 поени,а што ќе беше ако играше повеќе ? 20 поени на полувреме ќе дадеше.:icon_lol: Дедмон 9,Смит 8. 27 поени примија од мртви играчи.

Ама офанзивниве скокови стварно ми бодат во очи.8 офанзивни,11 дефанзивни.:mad:

Кој си бе ти Ариза 0 поени да имаш за 20 изиграни минути?

Barnes samo dva suta,1/2 i 5 poena,seto toa za samo 2min u prva cetvrtina ..
Kajgana Magijo,Hezonja 1poen,Barnes i Stephenson po 9 bar,i Curry-to da ne ide +30 za konecna dobivka ..se issusivme u pm ..
Barnes e na granica,12poena ..
Ajde klaj go i Stephenson,i neka gi pogodi tie ziceri,2 cisti suta promasi crnecot [emoji35]
Bar uste 9poena .
Stephenson deset minuti nemoze eden poen da postigne,assistira,izigrava Westbrook,toa slobodno sto go promasi prva cetvrtina,skapo me ke kosta [emoji35] [emoji35]
Kakov faul ne mu svirnaa sudiite,ejjj !!
Samo ako se povredil,i ds ne vleze na teren,ti ibam i sudii,i nba i usa,i obama ..
Fala Kajgi,sepak kletvite fatia mesto ..
A sega Curry na 15poena .
Iako 4 pati do sega sum go cekal za kes,on 4 pati kontra,protiv Okc,Cavs,Phnx i edna ne mi teknue,petata e majkata ..
Ako ides +31,ima da te kolnam cel zivot .

Последно уредено:
Милсап уште 4, Паркер уште 1 и Мудијаи да оди 13.5+.
Мрш у пичку материну ти ебам Милсапот мртов не можеш 6 ебани поена да убациш во цело полувреме

Последно уредено:
Како доминира Ењдру Николсон све да му ебам.Леброн е нула за него.:sick: 17 поени за 11 минути.Намали малце мајмун.

Тони Паркер у уста да те ебаам и тебе и златна копачка, 12,5 у вилхил, тука 14,5... Ффффффффацата твоја

Аман бе Мирза,абе онакви тројки во сон ги погодуваш бе све ти ебам.А какви два зицера промаши од под кош,е тоа веќе е за неверување.:shok2:

Форсира како да нема утре,ама џабе кога има шут 1/7 :tapp::tapp::tapp::tapp:

Еднаш го изиграв минус,им лупна 21 поен на Минесота.Го играш +,шутира ко из пичке и верувам дека повеќе од 18-19 минути нема да добие.Едино ќе ме спаси ако соберат фаули играчите на негова позиција,друго ништо.За 9 минути 7 шута,највеќе од цела екипа и 2 поена.

Ауу да ти ја ебам таа босанска глава... Обрачот не може да го погоди.Вакви промашувања те ваѓаат од контакт и од овој веќе нема што да очекувам.

Нареден натпревар да има вакви зицери ќе полне до дрв.

А и Далас тргнаа доста незгодно,со екипа послаба од Олимпијакос осеќам ќе го полнат кошот на Голден Стејт.

И треба да ме дупнуе по 1 пошо го измислуем Мидлтон покрај зицери ко Букер Кемба Казнс Кари и остали .....копиле!

Реално какви глупи потези прави, а прв на тикет ми е поради Стек експертиза :love:
не карајте по @Stefan-kobe ќе не извади денес само да кажи дали го има гледано Крстин шо играч е против мртвилото Монтањес треба да има добри шанси со квота околу 2.50

http://www.flashscore.com/match/EajWRTC9/#match-summary

Македа на 2,5 треба да е чист +
Олдриџ +22,5 (не играат Каваи, Паркер, Данкан, Џинобили кај Спарс).

Ќе го дава ли Вардар пак 30гола? Ако не го дава ќе го пукам више.

DELBONIS F. 2&21.5+ 6.86
BEDENE A. 3.80
KUKUSHKIN M. 1.50
MURRAY A. 19.5- 1.70
Roger-Vasselin E./Zimonjic N. 0:2 1.45
GARCIA C. 1.75
WATSON H. 1.70
SVITOLINA E. 1.97
IVANOVIC A. 21.5+ 1.90
HALEP S 0:2 1.50
PUIG M./WATSON 2.30
CHAN Y. J./CHAN 1.55