Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Dve 4ki u ruka, dole vadi 4 4 9, mal raise on re-raise go plakjam. Vadi K pravam check, me raisa , idam all in, me plakja i otvara dve 9 ki u nego... zadnja karta, 9ka... so karti nema igracka :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Да ми се случи вакво нешто следниот ден ќе морам нов монитор да си купам. :D

Знае лаптопов заради таква несреќа ... лани АА во мене на флоп АQQ и одам чек тој што беше после мене рејз јас ол ин и ме плати со QQ во него нормално А не излезе ама излезе држачов од екранов на лаптоп и еве го сега со фластер лепен ..

Uste beter u zivo se desi, srekja drugar bese i vo igra bea okolu 13000, za pogolema suma neznam kako bi izreagiral da go imam pred mene toj sto ke me zeme taka.... :D

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Не се дава Ѕверев така лесно, жилаво дете е :)

го подреков..

Вигинс е куртонот на вечерта во најава.

Значи милион пати имам кажено дека не играм тенис и денес пак пишав Зверев :tapp::facepalm: доста убедлив ми беше постот на стефан, не ме разбирај погрешно не те обивнувам тебе.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Лаури како што е тргнат,под 20 шута нема да биде.:eek: Мајами нека стегнат одбраната,иначе ако дадат Орландо над 100 поени без Вучот,Иљасова и Оладипо нека се убијат.

More znaes deka nema da ide na arno koga prv sut ke pogodi Hezonja,i potoa ko nema nigde .
Slednite dva suta gi promasi,i od togas se krie ko putka ..
Milsap 3/4,pogodi i polozuvanje,i potoa u eden napad dva ofanzivni skoka i suta,i dvete gi promasi ..
K.A Towns si pocna 4/4,prva cetvrtina 5/6,10poena,sreka nisto ne dade vtora cetvrtina,pa taka mozda ke ostane 21.5- ..
Millsap od prva cetvrtina nema sutnato prokletiot,posle onoj pocetok 4/5 mislev lagan plus. .[emoji35] [emoji35]
Ooo ti ibam Washington ako ne pobedite regularen tek ..ili bilo koja,da ne idat prodolzenia,krv im ibam !!
Ke ide Towns + ..
I neka go stai Barnes u pm !!
E bravo be ..taman rabota ako klaj uste 4 poena Towns !!!pleme vi ibam ..
Beter od Paris da ve snajde [emoji35] [emoji35]

Последно уредено:
Во последна секунда се предомислив и поради неиграњето на Оладипо ги изиграв Орландо тим минус,наместо Фурние + што беше многу реално,а тоа го мислев.Орландо 1/4 31 поен.Ги мочаат Дедмон и компанија.Јебем ли ти Пет Рајли и компанија.

4 секунди до крај,Мајами напад,погрешен пас и ја собра Фурние и нормално кош и 8 поени уште во 1/4.Јас сум најголемиот мајстор за правење глупи потези.:tapp::facepalm:

6 офанзивни скокови прават Орландо,по два Фурние и Пејтон :shook: и по еден Дедмон и Гордон.После сите тие офанзивни скока,Орландо дадоа поени.

"Фамозната одбрана" на Мајами на дело.[DOUBLEPOST=1458953506][/DOUBLEPOST]Немам играно ниеден од овие, ама види го Хауард, за 12 минути има шутнато само еднаш и нормално не погодил.Го играв пред два дена -,шутираше 7/8 и 2/3 слободни.:ROFLMAO:

ДеРозан 0/3 за 12 минути,Ариза ниеден шут.Играј ги минус,тие во прво шутираат како ненормални и влагаат плус.Тобиас Харис има мизерна минутажа и само 4 шута.

Сакам некогаш во животов и јас да фатам ваков тежок минус!:semolam:

1/4 Дедмон,2/4 Николсон.:lolzz::popce: За 3 и пол минути,10 поени без промашај.Сите десет по ред.

Вајтсајд 18 поени.:eek:

Последно уредено:
Ајде бе Паркер и Милсап не бидете пички дајте уште по 11 поена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom