Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Arsenal gg3
Atletiko 0-2
Eintraht 1
Kaljari 2

Chelsea-West Ham 1
Trabzonspor-Sivaspor 1
Lech Poznan-Legia 2
Koln-Bayern 2
Reims-Guingamp 1

Стефан Робер .... се работи за копиле од светски размери.
Шаркишиан е млад но пред се неискусен и наивен, може да наседне на некоја од валканите игри на Робер.
Ги погледнав последните мечеви на Шаркишиан, а тоа што неговите противници пробуваат да го прават е свесно да му го препуштаат првиот сет за потоа да дојде до опуштање во играта на Шаркишиан.
Вечер Шаркишиан ќе освои минимум сет со сигурност!
Има одлична квота за освојување на првиот сет и иако делува преоптимистички сепак вреди да се проба. Сепак НЕМА што ние само да го пробуваме Шаркишиан оди на победа и точка!

Stephane Robert-Alexander Sarkissian 2@3.01 Pinnaclesports
уплата во јунити: 3

Ракометиве жени кавилфикации за ОИ и куп ЕХФ?
Би требало Црногорките и СТ Рафаел да тепаат ?

Steaua 2-2 и 2-4 нешто многу ме влече 4.5 коеф, ќе ја пуштам на 300, а и имав некаде прочитено дека на домаќините им фалат играчи од првиот тим.

Po gnasni ekipi od Besiktas i Rosenborg nema u ovoj bel svet [emoji2]
Gi igram na golovi,oni od prvo poluvreme zaspaa na po 1:0 [emoji35]

Хершинг германска одбојка водат 1-0 24-21 и изгубија 26-28.:tapp: Барем тие да водеа во екстра поените,ама овие 4 поени по ред и се осеќаше дека ќе го цицнат.
Пу да ви ебам мамата да ви ебам.Последни нив ги чекам со децата на Вујо.Тие како ја свртија,ама две утакмици да одат добро никогаш не се има случено.:mad::mad::mad:

Некој да не има информација како завршила Норвешка - Бразил (ракомет пријателска жени, требало да почне во 18 часот). ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom