Ќе даде,сигурно.И шо сеа Кире нема ли да даде над 7.5 на Србија? 1.75 е во копачка, ама најсигурен ми изгледа од сите.
Мора да превземе Кирца во свои раце,очекувајте 3-4 од пенал сигурно,плусо д 9 метра ќе има голови.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе даде,сигурно.И шо сеа Кире нема ли да даде над 7.5 на Србија? 1.75 е во копачка, ама најсигурен ми изгледа од сите.
Ископирај на лист од ЕХФ официјалната страна што им е со листа на стрелци.Вајнхолд даде 5 гола,во копачка вика недобитен.А и на нивната страна пишува 5 гола дека има дадено.Што да се прави ?
Глупа кладилница.Додуша ја малер сум,и добитен тикет ,го прават недобитен.
![]()
Најтрагично е што и кај нив на страната пишува дека има 5 гола дадено,а пак недобитен.Грешка или крадат ,тоа не знам.Ископирај на лист од ЕХФ официјалната страна што им е со листа на стрелци.
Sigurno imaat mail za kontakt, pishi im, ili pa idi kaj shto si go uplatil nekoi od vrabotenite Mora da znaat zoshto e nedobiten.Најтрагично е што и кај нив на страната пишува дека има 5 гола дадено,а пак недобитен.Грешка или крадат ,тоа не знам.
А да не ги пратиш утакмиците,да одиш таму да провериш тикетот,ќе ти речат недобитен а добитен.Скоро ич не играм во копачка,сега ич нема да играм.![]()
Најтрагично е што и кај нив на страната пишува дека има 5 гола дадено,а пак недобитен.Грешка или крадат ,тоа не знам.
А да не ги пратиш утакмиците,да одиш таму да провериш тикетот,ќе ти речат недобитен а добитен.Скоро ич не играм во копачка,сега ич нема да играм.![]()
Ебење на суво прават,прав лоповлук.За колку сака пари нека се,оди таму побарајго одговорниот и ако имаш доказ дека си добитен тогаш не ти можат ништо и мора да ти исплатат,ако треба и до УЈП ќе одиш и ќе се пожалиш..пред една година во Евротип тука во Битола исто така добитен тикет уплатен во живо ми го рачунаа 1 коефициент бидејќи било нивна грешка..(88 минута 1.85 коефициентот за да не падни гол до крајот)..и тоа беше за симболични 1300 денари работата па кладилницата ја кренав кога ми ја вратија уплатата и работата стигна да ги пријавувам во УЈП бидејќи си бев чисто поштено добитен а да паднеше гол скраја да е сигурно немаше да ми рачунаат 1 коефициент..затоа кладилниците се големи копилиња за таква работа
Ебење на суво прават,прав лоповлук.
Сега ќе одам,ич не му се секирам.Мора да го исплатат,добитен е тикетот и кај нив пишува дека има 5 гола дадено.Едноставно е,оди до кладилницата и пожали му се лично на вработениот(тој што најмногу се разбира од спорт и вакви типови) и да му се јави на шефот/газдата и да праша за логично објаснување зошто тикетот не е добитен па нека ти дадат одговор..пробајсе
Дојава директ од полска. Стави пари земи пари
Македонија-Србија гг прво гг второ
te isplatija ?Сега ќе одам,ич не му се секирам.Мора да го исплатат,добитен е тикетот и кај нив пишува дека има 5 гола дадено.