Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе тепа Азаренка, класи е над Винчи.^ брат остај ја раат Винчи, наполнети и се батериите на старата, прави бељи неделава
Прв аматерски тенис за годинава на ливче, и одма 6-0 го губи прв сет. Во втор исто му направија брејк , и сега пишува injury break. Сигурен сум дека ќе доигра за да влезе 10 квотиче.![]()
Срамота е ова Копачка што го прави со квотиве ....да бог да умрат сите се им ебам по список.
Ај ако не за + дајте ми 1.10 а за - 1.90 лајнари
Pusteni bez Drummond na 300den.![]()
Daj predlozete koi 3 il 4 para da izberam ?
Остај што ги намалуваат, мене ме нервира пример, Лаури + е 1.60. а - место да иде пример 2.10 си останува на 1.90. Испаѓа играш црвено-црно со 1.60 и 1.90 квота. Баш јебат у здрав мозок.Е стварно претерале Копачка,бев да подигнам тикет еден тенис, и да уплатам нба играчи.Ги пуштам Спарс хендикеп,Лаури + 18,5 го паднале на 1.60,Дејвис 24,5 + 1.70,Џорџ 23,5 + 1,70...... ццццц ги паднале ко божем сигурици се .....
Vide li kolku e za Leonard ?dal seuste e ista granica i koef..?da go svrzeme so nekoj..Parker i Aldridge se out .ako si u blizina..bas proveri.se mislam da uplatam na 1000den,daj uste nekoj predlog,Kemba 21.5+ ?Е стварно претерале Копачка,бев да подигнам тикет еден тенис, и да уплатам нба играчи.Ги пуштам Спарс хендикеп,Лаури + 18,5 го паднале на 1.60,Дејвис 24,5 + 1.70,Џорџ 23,5 + 1,70...... ццццц ги паднале ко божем сигурици се .....
Остај што ги намалуваат, мене ме нервира пример, Лаури + е 1.60. а - место да иде пример 2.10 си останува на 1.90. Испаѓа играш црвено-црно со 1.60 и 1.90 квота. Баш јебат у здрав мозок.![]()