Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
23770817e2acb9b570ef955a186946a2.jpg

Daj predlozete koi 3 il 4 para da izberam ?

Срамота е ова Копачка што го прави со квотиве ....да бог да умрат сите се им ебам по список.

Ај ако не за + дајте ми 1.10 а за - 1.90 лајнари

Димитров-Троицки 1 1.40
Азаренка-Винчи 1 1.30

Ова ви е одличен дабл за сабајле. Димитров лани при крај на сезоната го раскина договорот со Рашид и повеќе не соработуваат. Според мене, а и многумина он го кочеше во развојот, бидејќи Димитров може многу повеќе од ова. Троицки за мене е најлош играч во топ 50 што се однесува до тениското знаење, буквално ништо нема освен солидна серва за неговата висина. Само ја гура топката во поле, нит напаѓа нит бутур. Димитров ќе го искине со варијации, ќе го сецка со слајсови и слично. Плус подобар сервис има Димитров, така да секоја ставка е на негова страна.

Азаренка против фосилот Винчи мислам дека мора да се земе по оваа квота. 3-0 во меѓусебните, сите по 2-0, плус Азаренка моментално е надвор од топ 20 и мора да брка што е можно повеќе победи за наредните турнири да има што подобар ждреб. Нема што многу да се кажува, подобра е Азаренка во секој сегмент.

^ брат остај ја раат Винчи, наполнети и се батериите на старата, прави бељи неделава :ROFLMAO:

Прв аматерски тенис за годинава на ливче, и одма 6-0 го губи прв сет. Во втор исто му направија брејк , и сега пишува injury break. Сигурен сум дека ќе доигра за да влезе 10 квотиче.:facepalm:

^ брат остај ја раат Винчи, наполнети и се батериите на старата, прави бељи неделава :ROFLMAO:

Прв аматерски тенис за годинава на ливче, и одма 6-0 го губи прв сет. Во втор исто му направија брејк , и сега пишува injury break. Сигурен сум дека ќе доигра за да влезе 10 квотиче.:facepalm:
Ќе тепа Азаренка, класи е над Винчи.

Еден совет, не го играј Аргуељо никогаш на мали квоти, верувај од искуство ти зборам. 3-4 пати имам паднато на него на 1.10 квота, избегавај го, а и беда од тенисер е. Од тие мртовците Карбаљес Баена ти е доста стабилен лик, ги дере сите на земјените турнири.

Срамота е ова Копачка што го прави со квотиве ....да бог да умрат сите се им ебам по список.

Ај ако не за + дајте ми 1.10 а за - 1.90 лајнари

Па што играш ако не ти чинат таму? Ако не им играте нема така да ви прават.Ко сте глупи нека ве дупат

betcity/mozzart/sportlife како се со работно време денес?

Е стварно претерале Копачка,бев да подигнам тикет еден тенис, и да уплатам нба играчи.Ги пуштам Спарс хендикеп,Лаури + 18,5 го паднале на 1.60,Дејвис 24,5 + 1.70,Џорџ 23,5 + 1,70...... ццццц ги паднале ко божем сигурици се .....

Е стварно претерале Копачка,бев да подигнам тикет еден тенис, и да уплатам нба играчи.Ги пуштам Спарс хендикеп,Лаури + 18,5 го паднале на 1.60,Дејвис 24,5 + 1.70,Џорџ 23,5 + 1,70...... ццццц ги паднале ко божем сигурици се .....
Остај што ги намалуваат, мене ме нервира пример, Лаури + е 1.60. а - место да иде пример 2.10 си останува на 1.90. Испаѓа играш црвено-црно со 1.60 и 1.90 квота. Баш јебат у здрав мозок. :)

Vide li kolku e za Leonard ?dal seuste e ista granica i koef..?da go svrzeme so nekoj..Parker i Aldridge se out .ako si u blizina..bas proveri.se mislam da uplatam na 1000den,daj uste nekoj predlog,Kemba 21.5+ ?
Batum out defintivno,isto i za nekoj drug pisuvase .

Остај што ги намалуваат, мене ме нервира пример, Лаури + е 1.60. а - место да иде пример 2.10 си останува на 1.90. Испаѓа играш црвено-црно со 1.60 и 1.90 квота. Баш јебат у здрав мозок. :)

И данокот на Груевски кога ќе го одземиш ќе ти дојди како стрижење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom