- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.432
- Поени од реакции
- 7.244
аје ти типувај си секој ден па ќе видиме ,секако тикетот на темаване би рекла дека многу ке се офајдиш

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
аје ти типувај си секој ден па ќе видиме ,секако тикетот на темаване би рекла дека многу ке се офајдиш
па типувам чат-пат ене фрли едно око во темата добивка.аје ти типувај си секој ден па ќе видиме ,секако тикетот на темава![]()
изгледа и за пола саат ќе гледам новопа типувам чат-пат ене фрли едно око во темата добивка.
сега манав лајк во темата за Добивка,ти мора добро да си се истресил кај МТВ цела недела............Спорт Лајф се кралеви, 1.30 на Шпанија за сигурна победа, ООООООООООООООООК, и 1.23 за Швајцарија, ОООООООООООООООООООООООООООООООООК. Ама кога немам денар џабе е. Знаете кога ќе примат голови од Сан Марино и Луксембург? Никогаш.
ШТо не кажа порано бе, не ми ни текна на тоа.Спорт Лајф се кралеви, 1.30 на Шпанија за сигурна победа, ООООООООООООООООК, и 1.23 за Швајцарија, ОООООООООООООООООООООООООООООООООК. Ама кога немам денар џабе е. Знаете кога ќе примат голови од Сан Марино и Луксембург? Никогаш.
Не се мои сите ливчиња, две се на братучед ми, тие со Наполи 2ка и т2, а тоа за 400 уплата ни беше по пола уплатено. Ме мавнаа Киргиос, Бердих и Унион Олимпија од земја, без гајле.сега манав лајк во темата за Добивка,ти мора добро да си се истресил кај МТВ цела недела............
Завчера за младите, Сан Марино-Хрватска и Србија-Андора беше по 1.50 за сигурна победа. Ама мене малку ми беа па мораше Олимпија кошарката да ја додадам.ШТо не кажа порано бе, не ми ни текна на тоа.![]()
ако оди Конопљанка за Македонија да игра можи ке го фатамизгледа и за пола саат ќе гледам ново![]()
Каде ти е играна? Како беше хендикепот поставен, 3.5?ако оди Конопљанка за Македонија да игра можи ке го фатам[DOUBLEPOST=1444422035][/DOUBLEPOST]хендикепот за Швајцарија беше 2.20 ја играм, ама Шпанците ке заебат работа[DOUBLEPOST=1444423004][/DOUBLEPOST]како стој ова со хендикепите Шпанија на 4 беше даена, фатена е или не ?
izgleda vo igra sum, bidejki go iskucav sersikiot i mi kazva aktiven status, +4 bese inaceКаде ти е играна? Како беше хендикепот поставен, 3.5?
да ти е*ам словенцитеза утре
русија 2
словенија 1
англија 1
коеф 2
уплата 1000
Ако нема ,5 тогаш ти е фатена.izgleda vo igra sum, bidejki go iskucav sersikiot i mi kazva aktiven status, +4 bese inace