Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ajде Словачка нека ја сврте, и така само таа не испаѓа од тие сигурните. :D

Едит: Еве и црвен за Белорусија. xD

Спорт Лајф се кралеви, 1.30 на Шпанија за сигурна победа, ООООООООООООООООК, и 1.23 за Швајцарија, ОООООООООООООООООООООООООООООООООК. Ама кога немам денар џабе е. Знаете кога ќе примат голови од Сан Марино и Луксембург? Никогаш.

Спорт Лајф се кралеви, 1.30 на Шпанија за сигурна победа, ООООООООООООООООК, и 1.23 за Швајцарија, ОООООООООООООООООООООООООООООООООК. Ама кога немам денар џабе е. Знаете кога ќе примат голови од Сан Марино и Луксембург? Никогаш.
сега манав лајк во темата за Добивка,ти мора добро да си се истресил кај МТВ цела недела............

ШТо не кажа порано бе, не ми ни текна на тоа. :D

сега манав лајк во темата за Добивка,ти мора добро да си се истресил кај МТВ цела недела............
Не се мои сите ливчиња, две се на братучед ми, тие со Наполи 2ка и т2, а тоа за 400 уплата ни беше по пола уплатено. Ме мавнаа Киргиос, Бердих и Унион Олимпија од земја, без гајле. :D[DOUBLEPOST=1444421743][/DOUBLEPOST]
ШТо не кажа порано бе, не ми ни текна на тоа. :D
Завчера за младите, Сан Марино-Хрватска и Србија-Андора беше по 1.50 за сигурна победа. Ама мене малку ми беа па мораше Олимпија кошарката да ја додадам. :D Утре и на Белгија ќе и дадат 1.20-1.30, тоа е за ол ин по мене.

изгледа и за пола саат ќе гледам ново ;)
ако оди Конопљанка за Македонија да игра можи ке го фатам :D[DOUBLEPOST=1444422035][/DOUBLEPOST]хендикепот за Швајцарија беше 2.20 ја играм, ама Шпанците ке заебат работа[DOUBLEPOST=1444423004][/DOUBLEPOST]како стој ова со хендикепите Шпанија на 4 беше даена, фатена е или не ?

Последно уредено:
ако оди Конопљанка за Македонија да игра можи ке го фатам :D[DOUBLEPOST=1444422035][/DOUBLEPOST]хендикепот за Швајцарија беше 2.20 ја играм, ама Шпанците ке заебат работа[DOUBLEPOST=1444423004][/DOUBLEPOST]како стој ова со хендикепите Шпанија на 4 беше даена, фатена е или не ?
Каде ти е играна? Како беше хендикепот поставен, 3.5?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom