Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Некој што е повеќе по тенисот да ми даде мислење за Џонсон што го тепаше Цонга вчера со Лу, за 1 1,65.

@Stefan-kobe
Ќе тепа, Лу повреден е.
I’m obviously happy to go through but unfortunately I think I hurt my back and I have to call a trainer to make sure it’s not a bad, bad injury. I hope I can play tomorrow, I will give it my best, but I don’t want to do anything to hurt my back with the US Open coming up.”

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
СКА 1
ЦСКА 1
Аз Алкмар 1 и Т1
Џонсон 1

7,2 вкупен коефициент у мар бет (најблиску ми е (n))

Билтен во понеделник и петок излегува?

До толку ли се очајни Аз што не можат да дадат гол, цело време напаѓаат! Ајде бе сељаци, доста пари лани ми земавте!!!

Абе ајде нека си еби мајката и фудбал и се да ви ебам племето грчко педерско да испогините сите до еден мрсули едни гнасни губат од овие неписмените од Тунгузија пичка му матер нивна..како е можно бе толкав малер да сум двапати да го поминат центарот и да шутнат и два гола да дадат племето нивно гнасно татарско умрете пичка ви матер авионот да ви падни да не ви полета да испоцркате во некој грчки остров како глувци живите смрдени да ви ебам...како се напиздив ова е веќе крај..

Па овие педерите грчки сто шанси изнапромашија во банкрот да се заглават дај боже да умрат додека питат за леб племето нивно смрдено..ебете си мајките сите до еден и одете гонете се во пеколот[DOUBLEPOST=1440704891][/DOUBLEPOST]Панатинајкос давајте гол умрени едни

Последно уредено:
Абе ајде нека си еби мајката и фудбал и се да ви ебам племето грчко педерско да испогините сите до еден мрсули едни гнасни губат од овие неписмените од Тунгузија пичка му матер нивна..како е можно бе толкав малер да сум двапати да го поминат центарот и да шутнат и два гола да дадат племето нивно гнасно татарско умрете пичка ви матер авионот да ви падни да не ви полета да испоцркате во некој грчки остров како глувци живите смрдени да ви ебам...како се напиздив ова е веќе крај..

Па овие педерите грчки сто шанси изнапромашија во банкрот да се заглават дај боже да умрат додека питат за леб племето нивно смрдено..ебете си мајките сите до еден и одете гонете се во пеколот[DOUBLEPOST=1440704891][/DOUBLEPOST]Панатинајкос давајте гол умрени едни
zoshto uplakjash koga si tolku kratok so nervite ? stavaj si lifchinja za 50fche 100fche i prati si lagano natprevarite..[DOUBLEPOST=1440717140][/DOUBLEPOST]
Јокерит 4,5+
ЦСКА 1
Локомотив 1
Магнитогорск Х2
Сочи 1Х
СКА 1
te pratam i utre, malce faleshe za denes samo sochi zaebaa rabota :D

Последно уредено:
zoshto uplakjash koga si tolku kratok so nervite ? stavaj si lifchinja za 50fche 100fche i prati si lagano natprevarite..[DOUBLEPOST=1440717140][/DOUBLEPOST]
te pratam i utre, malce faleshe za denes samo sochi zaebaa rabota :D
Пичурник мајчин да им ебам особено на голманчево од Казан сеа најде да се разбранит
утре
Трактор КЕЦОВИНА треба да е
исто и Автомобилист Х2 кој кур Нижнекамск нема шанси толкав фаворит против нив
од друго ниту Слован е толкав фаворит ниту Медведиве особено овие Слован а да и Диамо треба да е лаганица со копуциве Новокузњецк ама не ми се играат на тој коеф
утре подетално ке разглеам ако најдам време малце сум турбо уште викендов после се префрламе валјда на ова шо е во потпис ставено кај мене ;)

Glenavon gg3+;gg1pgg2p;gg1p
Liefering gg3+;gg1pgg2p;gg1p
Illertisen gg3+;gg1pgg2p;gg1p

За денес: Имер, Смит, Шведова, Андерсон. Ме мрзи да пишувам за секој одделно, ако ви се допаѓа нешто изиграјте. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
СКА 1 (2:1)
ЦСКА 1 (5:2)
Аз Алкмар 1 и Т1 (2:0)
Џонсон 1 (кинезот предаде)

7,2 вкупен коефициент у мар бет (најблиску ми е (n))

За денес: Имер, Смит, Шведова, Андерсон. Ме мрзи да пишувам за секој одделно, ако ви се допаѓа нешто изиграјте. :D

Те пратам денес, да се дуплираме (y)

Дечки, што бидна со „кладбата“ со Ставрогин? Успеа некој да погоди?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom