Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ау кладилничари каков ден, Франција у18 кошарка ја имав 2-ка. Полувреме губат 17 за во трета четвртина да ги здробат :cuc:
Клуб Бриж1и3+ и сега сум добитен :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:АААААААААА

Ау кладилничари каков ден, Франција у18 кошарка ја имав 2-ка. Полувреме губат 17 за во трета четвртина да ги здробат :cuc:
Клуб Бриж1и3+ и сега сум добитен :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:АААААААААА

Јас шо да речам..гол прво гол второ ја имав Малмо-Салзбург и нормално 3-0 остана...значи плачење тука на темата му е мајката...цела среќа што ја имав некни со Динамо Киев ми ја сврти вчера и денес...едноставно невозможно е 3-0 да ми остани со црвен картон за домашната екипа а на гостите му треба гол до коска...невозможни работи ми се случуваат..уште неможам да верувам

Плзен одлична посла момци, со среќа од сега па натака во домашното првенство и здравје следната година да ве гледаме во втора лига.
Ја би забранил вакви екипи да играат фудбал бе, во прво полувреме не ја видоа топката Макаби, после во второ апсолутно не беа заинтересирани Плзен, затоа и го испушија.

Едит: Како е могуче бе од сите на Плзен дупла шанса да се закачам. Да си ебам мувлата да си ебам.
awHXLMl.png

Колкаф е коеф за Челзи да освои?

Тоа е генијален бет. Да чекаш цела година за исплата. Само најголемите мајстори на кладењето се кладат на тој начин. Има дури и подобри бетови. Можеш да се кладиш на пример дека некоја од ќерките на Федерер ќе биде топ тен тенисерка. Исплата за едно 15 години, ако си добитен.

Овие ларнака ги пуштаат да даат гол и незнаат. ..[DOUBLEPOST=1438887895][/DOUBLEPOST]Пречка ..... океј е ..[DOUBLEPOST=1438889056][/DOUBLEPOST]Ќе се осеќам ко Џони коа кука ама од 5 утакмици што ги одбрав за кладење, на петте моите имаа црвени картони :kuracc::kuracc::kuracc:

Последно уредено:
ќе ви ебам тоа педерите,вечер почнува Холандија втора лига,почнува Франција прва лига,утре енглезите сите лиги од А до Ж а вас ве нема да пишете ни еден тип.

Абеее ќе ве пукам у колено :D

Иам напишано 5-6 типа на темава и сите се погодени ама глеам слабо активност од другите, дали се префрлиле на фејсбук група (така читав на предходните страни) или пак одмараат летово :D

Еве ви за денеска една двојка што вреди да се изигра
Полска - Македонија одбојка 2.75 на дафабет (вчера беше 3 ама сеуште има вредност типот)
Полска секако има гарантирано место во фајнл4 турнирот како домаќини без разлика дали ќе завршат 2 или 3 после нас, додека ние со две победи против нив (денеска и утре) и 2 победи на Словенија против Грција (не би требало да имаат проблеми) ќе обезбедиме место на завршниот турнир. И да Полска не игра со првиот тим, играат со млади таленти што ова е им утакмица да се докажат - нашите имаат многу поголемо искуство Никола Ѓоргиев, Јовица Симовски така да верувам ќе прикажат добра игра и ќе победат денеска. Натпреварот почнува за 1 саат од 17:00

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom