Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Што е со ретардираново копиле Ферер ?!?!?

Што е со ретардираново копиле Ферер ?!?!?
дај нека се расчекне нешто, нека ја предаде да го ебам црепот глуп. секако нема да ми намали ништо на листот со тој мизерен коефициент

Ајде бе Атлетико 2+,само на Џони му ги дава овие,мене не.

Само што пишав 1-0

Ајде бе Атлетико 2+,само на Џони му ги дава овие,мене не.

Само што пишав 1-0
Дека ми ги дава затоа Баерн 0-0 на полувреме е племето нивно смрдено..сигурно гол ќе дадат и 1-0 ќе остани
додека истото важи за Сити шо да кажам,педерите дадоа гол и толку не играат повеќе копилињата

Дека ми ги дава затоа Баерн 0-0 на полувреме е племето нивно смрдено..сигурно гол ќе дадат и 1-0 ќе остани
додека истото важи за Сити шо да кажам,педерите дадоа гол и толку не играат повеќе копилињата
После лесно било 2+ да фаќаш :D

Пфффф,уште Сити 1или3+ за пари.
Те гледам нон стоп го играш овој тип. Реално полоша комбинација немам видено од 1 или 3+ на фаворит. Ако не биде 1, тогаш ти треба 1:2 или 2:2, па сега замисли се колку е реално гостот да даде 2 гола. Имаш еден пример, кога си фатил утакмица со овој тип со резултат 1:2, 2:2?

Те гледам нон стоп го играш овој тип. Реално полоша комбинација немам видено од 1 или 3+ на фаворит. Ако не биде 1, тогаш ти треба 1:2 или 2:2, па сега замисли се колку е реално гостот да даде 2 гола. Имаш еден пример, кога си фатил утакмица со овој тип со резултат 1:2, 2:2?
Не зафркавај, супер си е типот, само кој знае да го игра....

Ајде бе сат време играат и гол нема да ви се плукнам и во фудбал и во се..еднаш не знае за мене да влези лесно да му ебам мајката мора до 90та нервите да си ги искинам и косата да ми побели да ви ебам и Баерн и Сити..пичка ви матер ваша нервите си ги искинав ебете се во газот..како можи бе ова да ми се случува еј страшна работа..а мислев помеѓу Атлетико и Баерн и нормално Атлетико 3 гола му стегна на оние,за сега јас да го јадам куро..ојте бе фрлете се негде отепајте се пичка ви матер и Гвардиола и све у курац носете се

Стеауа прошлиот викенд.
И немора да е фаворит,има добри квоти и на други утакмици,дербиња.Ова ти е на некој начин штитење.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom